Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 martie

Urmariti Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00 aflati ce neintelegeri au fost intre Iuliana si Vanessa, cum s-au distrat concurentii zilele trecute, ce au in comun Dragos si Lorena, dar si ce s-a mai intamplat intre Cornelia si Dragos!Astazi, de la ora 14:00, aflati cum s-a accidentat Vanessa, din ce motive s-a suparat Lorena pe George, ce sfaturi a primit Florin de la Dragos in privinta Iulianei, ce impresii a schimbat Cornelia cu fetele despre Dragos, ce marturisiri a facut Steliana despre fosta ei relatie, dar si ce nemultumiri au avut fetele!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 martie 2013, ora 12:00 si 14:00:Aseara toti cei din casa au participat la o partida de fotbal unde s-a petrecut si un eveniment mai putin placut. Vanessa s-a accidetant la picior in cabina de dus. Ea nu a consumat din mancarea Mariei deoarece nu a contribuit cu niciun produs la prepararea acesteia.

Dupa ce mai multe fete au adormit devreme, baietii au fost nevoiti sa plece in casa lor. Tot in prima parte a emisiunii de astazi, Stefanei i-a parut rau ca i-a spus fiului sau impresiile cu privire la atitudinea pe care a avut-o nora s-a in club.

In partea a doua a emisiunii de astazi 15 martie 2013, Steliana a afirmat ca in competitie nimanui nu ii pasa cu adevarat si prea putin cineva se implica sufleteste. Ea a mai adaugat ca este interpretata gresit de cei din jur si din acest motiv sufera foarte mult.

Steliana: „Glumele mele cu George au fost interpretate gresit de Lorena!” Tot in partea a doua Cornelia a spus ca cel mai urat lucru este atunci cand pui punct unei relatii si apoi regreti ca ai facut-o.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

14 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 martie

  1. mary

    Cum va poate placea de Lorena,parca a venit de la satra,parca-i roma,face cuplu cu papa lapte de George ca sa castige premiul cel mare.A mintit ca nu va mai face un cuplu,il face pentru bani,inca il iubeste pe Maricel,stie ea de ce.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *