Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 martie

Urmariti Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00 aflati ce neintelegeri au fost intre Iuliana si Vanessa, cum s-au distrat concurentii zilele trecute, ce au in comun Dragos si Lorena, dar si ce s-a mai intamplat intre Cornelia si Dragos!Astazi, de la ora 14:00, aflati cum s-a accidentat Vanessa, din ce motive s-a suparat Lorena pe George, ce sfaturi a primit Florin de la Dragos in privinta Iulianei, ce impresii a schimbat Cornelia cu fetele despre Dragos, ce marturisiri a facut Steliana despre fosta ei relatie, dar si ce nemultumiri au avut fetele!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 martie 2013, ora 12:00 si 14:00:Aseara toti cei din casa au participat la o partida de fotbal unde s-a petrecut si un eveniment mai putin placut. Vanessa s-a accidetant la picior in cabina de dus. Ea nu a consumat din mancarea Mariei deoarece nu a contribuit cu niciun produs la prepararea acesteia.

Dupa ce mai multe fete au adormit devreme, baietii au fost nevoiti sa plece in casa lor. Tot in prima parte a emisiunii de astazi, Stefanei i-a parut rau ca i-a spus fiului sau impresiile cu privire la atitudinea pe care a avut-o nora s-a in club.

In partea a doua a emisiunii de astazi 15 martie 2013, Steliana a afirmat ca in competitie nimanui nu ii pasa cu adevarat si prea putin cineva se implica sufleteste. Ea a mai adaugat ca este interpretata gresit de cei din jur si din acest motiv sufera foarte mult.

Steliana: „Glumele mele cu George au fost interpretate gresit de Lorena!” Tot in partea a doua Cornelia a spus ca cel mai urat lucru este atunci cand pui punct unei relatii si apoi regreti ca ai facut-o.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *