Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, vineri 15 noiembrie 2013, de la ora 12:00, aflam ce discutii au mai fost in cuplurile din competitie? Cine a pus punct capat relatiei si cine nu? De la ora 14:00 aflam ce simte Andrei pentru Cristina? Ce a avut de spus Gabi dupa Gala?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 noiembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Din cauza orgoliului, Raymond şi Constantina au pus punct relaţiei? În ziua în care ar fi trebuit să celebreze o lună de relație, Raymond și Constantina spulberă visele a sute de mii de fani, care le pregătiseră o scrisoare de susținere. Cei doi au anunțat că s-au despărțit, după ce concurenta i-a luat apărarea lui Florin, fost participant al emisiunii. Raymond susține că nu face parte din planurile de viitor ale Constantinei: ”Vreau să fiu fericit, să-mi văd de viața mea. Îmi doream o parteneră la fel, care să nu se amestece în treburile celor din jur. Nu ne potrivim”, a declarat Raymond.

Constantina: „Raymond nu a avut încredere în mine!„. Discuții dintre Raymond și Constantina continuă. Aceasta este supărată pentru că din cauza unei simple discuții, pe care a avut-o cu unele fete din casă, partenerul ei a criticat-o intens. Ea își dorea ca bărbatul sa fie imparțial și să fie alături de ea, să o susțină mai ales că toți concurenții au fost împotriva ei. ”Trebuia să aibe încredere în mine și să mă asculte”, a spus Constantina.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *