Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 octombrie 2013

Incepand cu ora 12:00, vom afla ce reactii au avut concurentii dupa gala de aseara, de ce este deranjat Grigore in relatia pe care o are cu Mariana, dar si ce parere au ceilalti concurenti despre ei. O discutie intre fete, difuzata pe Antena Play in noaptea de 1 octombrie, a starnit numeroase controverse pe facebook! Asa ca, e timpul sa descoperim adevarul: Despre ce si mai ales despre cine vorbeau fetele in mare taina? Astazi, de la 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 octombrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro.
Iata un mic rezumat:
Larisa a marturisit ca Sorin i-a promis ca, atunci cand a va iesi din concurs, se va intoarce la ea.

Baietii sunt de partea lui Sorin si sunt de parere ca Ciprian este un impostor. Participantul considera ca Larisa ii vrea raul si de asta face aceste lucruri.

Claudia s-a simtit inselata si spune ca este dezorientata. Pe deasupra, concurenta se gandeste la ce cred parintii ei de acasa.

Robert, in schimb, spune ca nu avea ce cauta Ciprian in cadrul emisiunii si este de parere ca este o rautate la adresa lui Sorin. Mai mult, si Andrei il sustine, dar spune ca fata aceea ar fi trebuit sa vina in platou.

Sorin sustine ca a avut o relatie virtuala cu acea fata si a vrut sa scape de ea, dar Larisa il tot cauta. Baiatul marturiseste ca i-ar fi spus Claudiei despre acea fata, dar nu a considerat ca a fost ceva serios.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *