Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 aprilie 2014

Conflictele se tin lant in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Descoperiti motivele divergentelor dintre doi concurenti, dar si ce reactii au avut concurentii in urma declaratiilor facute de Laur, astazi, de la ora 12:00! Conflictele continua in Casa „Mireasa pentru fiul meu”!Descoperiti ce au avut sa isi reproseze Andrei si Traian si din ce motive, dar si care a fost sursa ultimului conflict dintre Oana si Viorel, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 aprilie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Cristina fredoneaza melodia preferata, starnindu-i astfel nemultumirile lui Andrei! Concurenta a fost hotarata sa nu se certe si sa evite orice conflict, dar nu i-a iesit. Si cum in Casa se stie tot, pe marginea acestui subiect au facut presupuneri si Raymond, tot cu Andrei. Andrei este deranjat de reactiile pe care le-a avut Cristina atunci cand au mers la ZU Music Awards! In schimb, fata considera ca tanarul exagereaza si nu mai vrea sa dea niciun fel de explicatii, mai ales ca este acuzata ca lasa loc de interpretari. Si ea are numultumiri la adresa lui Andrei si este suparata foc!

Traiul in comun genereaza nemultumiri in randul concurentilor! Fiecare e numultumit de ceva, exista o parte sa nu-i convinsa, insa pana la urma, asta face parte din frumosul competitiei. Recent, Andrei si Cristina au implinit cinci luni de cand au format un cuplu! Cu toate acestea, cei doi se cearta deseori si isi fac reprosuri. Iar pentru o ocazie deosebita, concurenta a incercat sa-i pregateasca iubitului o supriza culinara, insa n-a fost pe placul partenerului sau. Reactiile acestuia au deranjat-o la maximum pe fata. A fost destul de afectata si au avut discutii pe acest subiect. Dar s-au impacat ca doar dragostea e cu nabadai!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *