Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 ianuarie 2014

Cine se trezeste de dimineata, departe ajunge! Asa sa fie oare si in cazul concurentilor? Descoperiti cum decurg si cum se scurg diminetile in casa Mireasa Pentru Fiul Meu, dar si cele mai recente conflicte, astazi, de la ora 12:00! Prietenia dintre doi concurenti, in prag de destramare? Aflati despre cine este vorba, in ce noi conflicte au fost implicati concurentii dar si ce planuri de viitor au Raymond si Constantina, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 ianuarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro.
La scurt timp dupa ce a fost deranjata de faptul ca fetele nu participa la curatenie, Maria a avut un nou motiv de nemultumire. Aceasta a fost deranjata de faptul ca fetele nu dorm in timpul noptii, iar dimineata se trezesc tarziu!

Maria a avut o disputa cu partenera lui Traian, Corina, in timpul discutiei pe tema dormitului tarziu in noapte. Pentru ca in timp ce isi exprima nemultumirile Corina radea, bunica a fost deranjata si a reactionat urat, spunand ca fata se poarta la fel ca si Iuliana. Diplomata, Corina i-a raspuns simplu: ”O bunica cu capul pe umeri este calma si nu jigneste”!

Corina i-a cerut iubitului ei sa nu mai rada in timp ce Maria asculta mesajele, iar acesta a fost iritat de reprosurile primite. Cuplurile viseaza cu ardoare la momentul in care vor parasi competitia, in Finala si isi fac planuri de viitor. De exemplu, Constantina si Raymond vor sa plece intr-o vacanta in Creta.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *