Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 ianuarie

Urmarind Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, de la ora 12:00, aflati ce neintelegeri au avut mamele si fetele, ce suspiciuni au Dragos, Florin si Maria cu privire la atitudinea anumitor concurenti, care au fost nemultumirile lui Florin si ale Mariei la adresa celorlalti, dar si ce temeri au baietii.Incepand cu ora 14:00, aflati ce nemultumiri au avut unii concurenti la adresa Elenei, ce reactii a starnit incidentul neplacut prin care a trecut Cornelia zilele trecute, ce si-au reprosat Lorena si Madalina una alteia, cine a criticat-o pe Madalina, dar si care au fost primele reactii ce le-au produs nominalizarile Lorenei si ale Florentinei!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16.01.2013, ora 12:00:Maricel a imprumutat bani de la Cosmin pentru cadoul Stefaniei, fapt ce l-a facut pe Dragos sa afirme ca acesta nu ar fi contribuit cu bani pentru cadou, dar a vrut sa dea bine in ochii altora.

Acesta nu a dorit sa primeasca vreun cadou din partea lui Maricel, Lorena si Florentina. S-a mai dat un material in care mamele erau nemultumitele ca fetele nici nu fac si nici nu mentin curatenia in casa.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16.01.2013, ora 14:00:Maricel si prietena lui nu au mai dorit sa stea pe aceeasi canapea cu Madalina si Cornelia. S-au dat cateva imagini in care Florin incerca sa ii explice bunicii ca Razvan ar fi incercat sa il provoace in repetate randuri.

Madalina a confirmat suspiciunile pe care le-a avut Florin in privinta lui Razvan, referitor la faptul ca acesta s-a apropiat brusc de Stefania imediat dupa certurile cu el.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *