Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 iulie 2014

Descoperiti, de la ora 12:00, cea mai buna gospodina din Casa, dar si ce decizie a luat unul dintre concurenti. De la ora 14:00 vom afla ce influenta au evenimentele din trecut asupra definitivarii caracterului concurentilor? Ce incident a tulburat increderea concurentilor cu psihologul? Andrei si Cristina au avut noi motive de suparare. Andrei s-a suparat deoarece iubitei lui, Cristina, nu-i place sa gateasca. Cristina catre Andrei: “Nu iti fac de mancare, am alte treburi mai importante, cum ar fi sa stau!” Alin si Gina petrec tot mai mult timp impreuna. Oana si Laur au avut din nou mici neintelegeri in cuplu. Laur a fost deranjat de comportamentul Oanei in absenta lui. Laur: “Inainte Oana se supara cand eu plecam, dar acum aud chiuituri din Casa Fetelor!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 iulie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Doamna psiholog Ioana Tanase a fost invitata speciala a emisiunii de astazi. Psihologul Ioana Tanase le-a propus concurentilor sa rememoreze un pasaj ce le-a marcat trecutul. Andrei si-a adus aminte de un blestem venit din partea unei persoane care i-a spus ca nu-si va pune niciodata cununia pe cap. Doamna psiholog a spus ca esecul in viata fiecaruia porneste din neincrederea in sine. Constantina s-a plans de faptul ca i-a fost reprosat faptul ca nu a realizat nimic pana la varsta ei. Constantina a spus ca se simte implinita sentimental, dar lipsita de satisfactia profesionala.

Constantina simte ca si-a dezamagit parintii, desi stie ca ei sunt mandri de ea. Oana a marturisit ca se simte constransa de Laur. Laur: “Nu am constrans-o niciodata pe Oana!” Doamna psiholog le-a propus concurentilor un test legat de consolidarea relatiei de cuplu. In urma discutiilor purtate cu psihologul, Andrei si Cristina au avut o serie de divergente. Andrei a promis ca nu se va mai rasti la Cristina, dar temperamentul vulcanic l-a impedicat sa respecte intelegerea. Grigore a decis sa nu mai faca glume proaste cu iubita lui, Mariana. El a intrat in silenzio stampa timp de o ora, iar Mariana a ramas uimita de decizia lui. Grigore este dispus sa renunte la glumele sale, pentru a fi pe placul familiei Marianei. Mariana i-a calcat o camasa lui Grigore, insa el nu a fost multumit pe deplin. Mariana este nemultumita de faptul ca Grigore nu ii ofera singuranta de care ea are nevoie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *