Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 iunie 2014

Ce discutii au fost inainte de Gala de sambata trecuta? Ce presupuneri au facut cei din casa legata de probele ce vor fi pentru castigarea vacantei de la Bodrum? Ce discutii au fost dupa acordarea punctelor pentru aceasta vancanta, veti afla astazi incepand cu ora 12-00. Cum se desfasoara o zi in sanul cuplului Raymond-Constantina? De la ora 14-00 vom afla ce discutii au mai avut cei din casa dupa ce au primit informatii de la sustinatori? Ce strategii se pun la cale in afara casei?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 iunie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Oana a sper ca Alin si Gina le ofera acelasi numar de puncte pe care le-au primit din partea ei. Constantina i-a reprosat iubitului sau ca este prea impulsiv, iar el a fost deranjat ca nu reprezinta pentru ea o prioritate. Ea isi doreste sa fie iubita, in timp ce el vrea sa doarma. Cei doi sunt foarte suparati dupa ziua de ieri cand s-au certat chiar la aniversarea a opt luni de relatie. Desi au implinit de curand o luna de relatie, Oana si iubitul ei si-au facut planuri comune privind viitorul lor.

Desi, Constantina si Raymond au implinit duminica 8 luni de relatie ei au intampinat in continuare probleme de comunicare in cuplu. Dorintele lor nu mai sunt aceleasi de la o vreme. In timp ce Constantina isi doreste sa fie iubita, Raymond prefera sa doarma. Laur si Alin au facut presupuneri legate de vacanta. Oana si Laur au fost dezamagiti de rezultatul voturile pe care ceilalti concurenti le-au acordat pentru vacanta la Bodrum, in Turcia. Ei s-au asteptat ca Alin si Gina sa le intoarca voturile, dar din pacate nu a fost asa.

Laur si Oana si-au facut planuri de viitor. Ei au discutat despre orasul unde se vor muta dupa competitie. Pe parcursul saptamanii trecute, Laur a avut numeroase dispute cu Andrei si cu Raymond, care au continuat si pe timpul Finalei Saptamanale. Raymond: “Oana si Laur si-ar dori sa fiu violent pentru a fi descalificat!” Oana si Constantina s-au acuzat reciproc de ipocrizie. Constantina a spus ca Oana s-ar fi dat la Raymond, dar nu poate dovedi. Mama Cristinei spera ca fiica ei si Andrei nu vor fi afectati de tensiunile existente in afara competitiei. Andrei crede ca atat mama lui, cat si cea a Cristinei, au fost victimele certurilor existente in afara competitiei.

Laur: “Raymond nu ar renunta la cumparaturi pentru ca nu ar mai sti ce sa faca in concurs fara sfaturile sustinatorilor!” Oana: “De cate ori Raymond merge la cumparaturi, vine sora lui, Vanessa, si ii da un biletel!” Viorel si Laura au avut parte de mici certuri in cuplu. Pudismul iubitei l-a iritat pe Viorel, iar prezenta soacrei a inhibat-o pe Laura. Chiar daca Viorel a fost votat sambata sa ramana, Oana si Viorel au spus ca vor continua sa-l nominalizez pentru a parasi competitia.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

40 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 iunie 2014

 1. MIRIAM

  Din tot ce a omat aceasta isterica,nebuna care da o caruta de bani sa ce?Motivul era sa faca fifty/fifty Oana&Laur cu ea si daca staful i-a stricat jucaria,vine ca o turbata sa spuna de biletele ca toti primesc,sa spuna ca a aruncat bani pe fereastra pentru CA-LA-UR- CHIAR- O -IUBEA- PE –
  OANA
  Pe mine asta ma interesa,nuuuu ca o muiere isterica da bani sa ce?!O fantica care[cacof intent] se implica si nu a facut decat sa arate ca exzista oameni care traiesc doar pentru o te-le-no-ve-la;Eu nu am dar un cent niciodata ,i asa ma simt vinovata ca urmaresc asa ceva,dar sa dai f multi bani si se investesti sentimente;
  Ce am inteles ca acum il place pe umflatel[urat mai e fara barba] se pare ca ea ii plac pe E.I. NU O FI AVAND BARBAT DE ESTE ASA PORNITA!
  Acum cand au format O HAITA cei 6 jivine o sustin si mai mult pe Oana,toti turistii vor vota Oanaaaaa!Pe ei pe mama lor!

  Reply
 2. MIRIAM

  Poi de cat sa aleg biscuitele in dunga mai bine pe acritura de Mary,din sentimente de umanitate si tot merita Grig si Mariana;Cum sa il aleg pe scama inchipuita,asta are nervii varza,se tot scutura de scame inchipuite,este cu pupu-pupu,asa facea si Ray la inceput….pro-blemmmm
  Uite cum si-a revenit dupa ce i-a trecut glontul pe la ureche,mai ales ca au folosit metode de vot multiplu,doar 4% i-au despartit,dar vom insista sa plece nu sa ramana,asa de amorul artei!Sa crape inca odata Eva p.

  Reply
 3. MIRIAM

  Dara___mie imi place ca incepe em cu Oana si o termina cu ei amandoi;Cum au cuvintele la ei ,mai nou o persifleaza pe Tanta,ii cam da raspunsuri bine tintite,adica o persifleaza si din priviri,mai ales Laur,i-a servit-o de cateva ori, la cum plange dupa Traie,ce n-ar fi stat ea cu c.rul ala mare la soare in Spania;Crezi ca nu-si da seama ca a cules ce era mai rau,ce sa faca cu infantilul asta care nu stie nimic de capul lui;Acum iar se face baiat cuminte,are sclipiri cand isi da seama ca trebuie sa fie cuminte,dar nu-l tine mult;Acum e tarziu sa schimbe cuiva impresia,el nu vrea banii,NU el vrea iubire,doar vedem pe fata lui cat de mult o iubeste pe cea de langa el;Toti din haita formata nu o pun pe Oana cu botul pe labe;Cand vad ca se apropie finisul si nu se schimba nimic in voturi sunt turbati si fac numai gafe!
  Nu peste mult timp incep clinciurile pentru Bodrum,atunci mai intra si Oana in relax;

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *