Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 mai 2014

Joc de table cu suparare pentru unul dintre cupluri! Descoperiti care a fost motivul ultimei dispute dintre Raymond si Constantina, dar si ce a avut Oana sa ii reproseze lui Laur si din ce cauza, astazi, de la ora 12:00! Cursa pentru castigarea masinii a intrat in linie dreapta! Descoperiti ce alte discutii au avut concurentii legate de acest subiect, dar si ce impresii au impartasit acestia despre nominalizarea Florinei si a lui Viorel, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. In ciuda timpul scurt de la formarea unui cuplu, relatia dintre Oana si Laur decurge foarte bine. Raymond si Constantina au terminat cu neintelegerile in cuplu si au inceput cu tachinarile in urma jocului de table. Toate fetele aflate in cuplu si-au intampinat iubitii cu masa intinsa. De cand a ramas singur, Viorel este inconjurat de toate fetele fara cuplu: Gina, Laura si Florina.

Florina isi doreste sa ramana pe mai departe in competitie. Ea a declarat ca are multe de spus din casa, dar va face asta doar daca va ramane. Alin spera ca va reusi sa intre in posesia masinii puse in joc si a facut presupuneri legate de ultima proba. Viorel a acuzat-o pe Oana de ipocrizie: “Cand noi formam un cuplu, simteam ca Oana este cu gandul in alta parte!” Alin se simte prost pentru ca este criticat pentru faptul ca s-a reapropiat de Oana. Doamna Aurica a fost afectata de cuvintele folosite de Laur la adresa ei: “Am ajuns ca Oana si Laur sa rade de mine!” Viorel este de parere ca Oana a format un cuplu cu Laur ca sa il faca pe el gelos. Oana: “Il voi nominaliza pe Viorel pana cand va fi eliminat, indiferent daca va forma un cuplu sau nu!” Laur sustine ca Viorel a incercat sa se impace cu Oana in urma sfaturilor primite de afara. Mariana i-a pregatit o surpriza culinara lui Grigore. Gina a fost cea mai votata fata ca fiind potrivita pentru Viorel.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *