Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 octombrie 2012, de la ora 14:00

In emisiunea de dupa-amiaza, Dragos si Virgil vor fi prezenti in emisiunea de la ora 14:00! Aflati cum a decurs vizita fiecaruia in Casa Fetelor si a Mamelor, cum a reactionat Cornelia in timpul vizitei lui Dragos, dar si ce se va intampla cu relatia dintre Cornelia si Dragos! Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16.10.2012, ora 14:00: La inceputul vizitei lui Dragos, Cornelia nu a dorit sa discute cu el, iar Virgil a fost trist pentru ca nu mai era Corina in casa in Casa Fetelor si a Mamelor.


Cornelia a fost ceva mai retinuta in timpul vizitei lui Virgil. Ceilalti baieti au discutat despre faptul ca Virgil o place pe Cornelia. Virgil a afirmat ca se simte defavorizat de catre fete care s-au orientat catre baietii care sunt insotiti de mame in competitie.
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de astazi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

17 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 octombrie 2012, de la ora 14:00

 1. ioana79

  Buna seara. Smarty,imi pare rau ca mes pe care l-am scris pe la ora 20.oo a disparut. Incerc aici poate,poate. Spuneam un bun sosit pt Alexandru si te rugam pe tine sa nu renunti pt ca-mi place cum scrii si te citesc cu mare placere.Mai spuneam ca parca era mai bine inainte cand aveam pareri diferite si ne „contram” bineinteles fara jigniri. Nu stiu daca faci referire [ „unii se gratuleaza intre ei” ]la noi ,din partea mea,esti salutata si citita cu mare drag.Si nu sunt singura. Chiar imi place „observatia” lansata de tine.In speranta ca de data asta „merge” sit-ul,te salut si ne mai auzim. Despre „MARII” concurenti,ac parere o am si eu.

  Reply
 2. smarty

  Buna dimineata Ioana79.Intr-adevar situl merge extraordinar de greoi;nu inteleg de ce un comentariu trebuie sa stea in asteptare ore-n sir.Poate adminii se vor sesiza! In fond un coment deranjant se poate sterge si ulterior ,ca doar nu este situl Pentagonului.Mi-ar placea sa interactionam si da…cam despre voi era vorba,cu toate ca recunosc, am facut remarca cu un iz de usoara indignare(nevinovata,daca se poate spune asa.)Nu intelegeam de ce oare,atunci cand unii saluta pe toata lumea si ureaza in bloc binete tuturor, altii ,punctual si repetat o fac special intre ei,parca ar fi stapanii inelelor,iar ceilalti intrusi nepoftiti.Daca nu e asa imi cer scuze,asigurandu-va ca si eu va citesc cu placere si apreciez observatiile voastre pertinente.Va doresc o zi buna!

  Reply
 3. ioana79

  Buna ziua .Smarty,eu m-am „simtit” {cum se zice la noi pe romaneste} Astazi mi-am luat un „liber” si stau sa butonez. Vezi tu,eu am zis mereu sa nu mai existe discutii URATE intre noi,am ales sa ne adresam cativa{unii altora} pt ca ne-am permis,mai mult am crezut ca deranjam {si s-a vazut,stii bine!} ,uita-te la „vecini” ce frumos discuta intre ei,mai sunt si ac „probleme” dar atat de mult imi plac! La emis preced cel putin aveam ce comenta,aici,cu tot regretul,nu avem!,de aceea noi ne mai salutam si mai vorbim si „vorbe” intre noi. Oricum,ma bucur mult ca ai abordat ac lucru si nu de „complezenta” am spus ca-mi place tot ce zici si te citesc cu mare placere,am crezut ca esti barbat si nu mi-am permis. Vreau sa-i salut si pe-ai nostri,MIR este prezenta,MAY si d-na ANGELICA mai putin,ne vedem dupa emis,nu am mai scris la pag de ieri pt ca mi-a dat EROARE. Nu pot sa inteleg de ce aduc numai doi baieti „la fete” pana cand ne-or tine asa ? ,mai mult,numai cele trei” pisi ” sunt acolo?celelalte nu au nimic de zis?,pana cand o vom vd pe SILVIA muscandu-si buzele? si de-ai stii cate intrebari mai am!….Inchei spunandu-ti ca mi-a facut placere, spune-mi te rog daca te-ai gandit sa dai pagina sa citesti,pe curand!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *