Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 octombrie 2013

De la ora 12:00 vom afla de ce a renuntat Grigore la biletul de meci in favoarea fetelor, iar ceilalti baieti nu au fost de acord? La ce glume au recurs anumiti baieti? Ce la deranjat pe Traian? De ce au acuzat-o fetele pe Oana?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 octombrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro.
Iata un mic rezumat:
Andreea si Edit au fost cei mai infocati suporteri de la meciul Romania – Estonia. Din partea fetelor, doar Andreea si Edit si-au dorit sa participe la meciul Romanei cu Estonia. Au avut, insa, o problema: aveau un singur bilet si acelasi punctaj.

Grigore s-a oferit sa cedeze biletul lui, dar Andrei si Robert nu au fost de acord. Chiar si asa, iubitul Marianei le-a facut cadou locul sau participantelor.

Cele doua tinere au facut galerie si s-au distrat toata seara, pe stadion. In plus, ele au avut si un mesaj: „In ciuda lui Andrei, am castigat!”
Baietii sunt nemultumiti ca Laurentiu nu participa la treburile gospodaresti! Harnici, concurentii s-au apucat de sters praful, aspirat si spalat podele. Laurentiu, insa, a tras chiulul si a dormit.

Andrei si Robert au propus sa i se dea o pedeapsa nepotului Mariei. Pe langa asta, atitudinea lui Laurentiu a starnit discutii si controverse in Casa Baietilor. Traian este suparat pe baieti, in urma glumelor facute de acestia. Iuliana si fiul ei sunt suparati ca restul participantilor a luat o galeata cu gunoi si a pus-o in capul lui Traian, in timp ce dormea.

Raymond l-a acuzat pe Traian ca si-a batut joc de Corina si de Constantina si nu accepta sa i se spuna ca exagereaza atunci cand fetele si baietii se joaca. Mai mult, primul a vazut aceasta gluma ca una inofensiva.

Gabriel este si el de partea lui Traian, dar Alin nu ar fi avut nimic de comentat daca i s-ar fi intamplat lui acest lucru.
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *