Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 septembrie 2013

Astazi, de la ora 12:00, aflati in vizorul caror baieti a intrat Gina, ce conflict s-a iscat intre Traian si Laurentiu, cum a decurs vizita Iulianei si a Corinei in Casa Baietilor, dar si care sunt ofurile lui Raymond! Incepand cu ora 14:00, aflati cum au decurs vizitele celor trei baieti (Andrei, Laurentiu si Traian) in Casa Fetelor si a Mamelor, ce discutii s-au purtat, dar si cu ce impresii a ramas fiecare dupa aceste intalniri!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 septembrie 2013, ora 12:00 si 14:00:
MPFM 16 septembrie 2013, ora 12:00
MPFM 16 septembrie 2013, ora 14:00
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

24 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 septembrie 2013

 1. MIRIAM

  Tania____stiu ca ai comment. putin la sezonul trecut si nu-i aveai la suflet pe cei trei castigatori.Ai fost cu noi ,imi amintesc deoarece numele tau imi place de mult,rezonez la acest nume si nu degeaba [atat]
  Ca sa nu pierd ideea,cei doi Traian si Constantina o sa se placa pana in ziua cand vor pleca,poate vor fi subiect de materiale,Corina este perdanta din start,iar CEL care pune botul la farmecele ei ale Constantinei v-a fi de umplutura,poate se si logodeste ,iar in luna decembie intra un smecheras cu „mamica” si vor lua ciolanul,este tot din Craiova si cea mai intepata,si cu smiorcaiala sta bine,iar statutul de ms il are deja.Cele cuminti pot pleca deja acsa…..drum bun in viata …..

  Reply
 2. GERIA

  IOANA, da, Andrei pare blind, simpatic, asa cum si eu il vad pe Grig nostim…dar eu l-a privit comportindu-se si altfel pe primul, are un limbaj…din cite am intzeles a incercat multe…a tavalit multe femei…(singur spune ca el nu vrea sa povesteasca tot)…cred ca a incercat si droguri…de care se pare ca a scapat…(a spus el odata ca “a fost in iad”)…in fine, dar cel mai neacceptabil e Robert, numai faptul ca nici in emisiune nu vrea sa stea in capul oaselor…prin casa isi contoleaza destul de des “dotarea din nastere”….asta desi incearca sa fie un om curat…asta are alte “bube” in cap…poker…pacanele…multe altele, asta as vrea sa zboare primul si cred ca va si zbura, dintre totzi e singurul care o ia mereu “la misto” pe coana Mirela ca sa nu mai spun ca are cea mai nefasta influentza asupra baietzilor!
  Multzi dintre baietzi se pare ca l-au adorat pe Dragos din sezonul trecut…multzi repeta obsesiv “esti nebun”? Poate ca sint, mai ales care prefera sa spuna asta!
  Se pare ca Robert si Pokemon si-au gasit hobby-uri comune, (cel din urma joaca pe bani cam 10-20 de dolari jocul pe calculator)…oh, Doamne, ceva bun nu puteau discuta, discuta de porcarii comune! ( Ma intreb daca tatzii lor au avut curea, nu neaparat sa-i croiasca, sa le-o arate drept “bau-bau”…oh, Doamne….vorba lui Koko)!
  Si ca sa nu fiu asa seaca, desi nu imi plac manelele…iata si o piesa in ton cu cele scrise anume… http://www.youtube.com/watch?v=UJIWesbHbwA (nu o dedic nimanui). Asehea…poati are shineva plasheri….(m-a capiat Robert, vesnic o fredoneaza)!

  Reply
 3. Zorro

  IOANA 79_____buna seara.Am vz.aseara f.tarziu emis.Am retinut comport.batos al nepotelului pe care de fapt nu prea il inteleg in exprimarea lui defectuoasa si nici nu prezinta nici un interes pt.mine.Este si el acolo un fel de a introduce bête in roti……..TRAIAN si mama lui au fost ridicoli, ea inca il struneste de aproape, a fost atat de clar cand a spus:””Traian nu este indragostit, el vrea sa cunoasca una doua trei……”” si el radea cu gura pana la urechi.Condamnabila atitudinea lui nerespectuoasa fata de mama lui ALIN, daca asa incepe…….N=as dori ca RAYMOND sa o aleaga pe CLAUDIA pe care o vad cea mai lipsita de inteligenta si cea mai cautatoare de nod in papura sa nu zic mai multe despre viata ei majorit.petrecuta in cluburi.Nu am timp pt.emis.de azi, poate deseara.Sarut mana Ioana.
  DARA___sunt de acord cu tine,este dovedit faptul ca o dragoste o alunga pe cealalta, nu stiu cat este de sincer ANDREI in ceea ce il priveste marea iubire care intampaltor sau nu ??? este in Bucuresti si de care s-a despartit atat de recent.Cum aici este obiceiul „”sa se faca sapaturi”” in trecutul unor concurenti s-ar putea sa avem multe surprize.Sarut mana.
  DANA B,___am obs.ca iti doresti cu ardoare sa ti se indeplineasca aceasta dorinta, de aceea te-am abordat si CRED ca ti se va indeplini.DECEMBRIE ____bine ai venit din concediu, sper sa te vad mai des.
  MIRIAM____la noi in MM era o planta agatatoare care crestea in fantani, se numea – barbanoc – si nu avea nici un miros.Asa o vad eu pe CORINA.Sarut mana.

  Reply
  1. Dara

   M-a distrat asocierea EI cu planta agatatoare ,la noi =Iedera – de acord cu tine …Decembrie ,cum sa nu fim pe aceeasi lungime ,daca am fost atata amar de vreme ,,,firile,,noastre sunt asemanatoare ai mare dreptate cu Tarzan-Traian …Cred ca sunt fete si baieti care au intradevar ce sa spuna ,trebuie doar descoperiti …nu inteleg ,,scoaterea asta la mezat,,a catorva si restul de decor ,sa va spun drept eu m-am saturat deja de Tarzan si Constantina ar trebui sa faca un pas in spate ,altfel se pacaleste si sincer mi-ar parea rau ,pana acum e fata care straluceste ,nu neg vor veni si altele din spate …Ray s-ar potrivi cu aceasta Mariana ,Claudia nu-mi prea place ,cauta mereu ,,nod in papura,,…Grig ,Gabi ,imi plac sa vedem ,e inca devreme …Mi-am amintit ,,Brusc ,ca toti amantii tineri am vibrat ,inflacarat .,,I Barbu …ce ,,vibratie sa fie la nepotul Laur ,Traian ,si altii …???, …Ce stiu ei ??/

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *