Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 Aprilie 2012, de la ora 10:50

Ce nemultumiri a avut Lena la adresa Edinei? Pe cine a fost Octavian suparat? Aflati raspunsurile astazi, de la ora 10:50!
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu 17.04.2012, ora 10:50:
Lena s a suparat pe Edina deoarece i-a reprosat ca nu a multumit familiei ei pentru cadourile primite saptamana trecuta.
In urma afirmatiilor facute de Edina, doamna Marioara a incercat sa o incurajeze pe doamna Lena.
In emisiunea de dimineata, Edina a afirmat ca mamele ar trebui sa fie un exemplu pentru fete, iar Lena nu este un exemplu pentru ea si nu si-o doreste aproape pe Lena.
Octavian a fost si el dezamagit de atitudinea Edinei.

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

20 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 Aprilie 2012, de la ora 10:50

 1. ica

  Draga Edina,sincera sa fiu mie sila de tine si imi este mila de parinti tai ca au trebuit sa treaca prin astfel de momente.Esti o persoana imatura si te folosesti de orce doar pentru a fi in centrul atentiei asa cum ai facut si cu Octavian.Se vede clar ca nu ai o situatie foarte buna acasa dar cu toate astea mama ta a incercat intr-un fel sa repare greselile facute de tine prin micile atentii pe care lea facut D-nei Lena si lui Octavian.Ma bucur foarte mult ca Dragos tia dat papuci si ca si-a dat seama ce fel de persoana esti.Sper sa iesi cat mai curand afara si sa ai parte numai de lucrurile pe care ti le doresti si anume un barbat care sa se poarte cu tine asa cum o face Moly.Prin comportamentul pe care il ai nu vei reusi sa tii un barbat langa tine deoarece un barbat adevarat isi da seama imendiat cand o persoana este falsa si materialista.
  I-ti doresc sa ai parte de o fata asa cum esti tu ca sa simti toate lucrurile acestea pe pielea ta.

  Reply
 2. viorica

  Edina,acum ti-ai dat cartile pe fata,tu intradevar il mai iubesti pe Dragos,Tavi a fost doar un pretext pentru tine,ai vrut sa-l faci gelos pe Dragos ceea ce nu ti-a reusit,iara cum cind Tavi a intrat pentru tine o casa deacum nu stii cum sa fugi din casa,o nerusinata,fara respect si fara educatie,numai cite mofturi nu ti s-a indeplini!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 3. gya

  ce a facut asa grav dna lena de nu poate fi un exemplu de urmat?a baut pana a picat pe jos, ce a facut?

  Reply
 4. aurora

  Edinei ii lipsesc cei sapte ani de-acasa. Daca mai pui la socoteala si faptul ca inteligenta nu o da afara din casa, ma intreb de ce nu se cupleaza cu Adrian. Li se potriveste amandurora zicala „fudulia face casa buna cu prostia”

  Reply
 5. MAIA

  Tavi formeaza un cuplu cu Andrada si las-o, te rugam,pe Edina „in lumea ei”!Nu este o fata serioasa,cauta doar aventura!

  Reply
 6. MAIA

  Edina,ne-ai dezamagit(sau poate nu-ti pasa de acest detaliu),nu te vom mai vota;tu nu ai fii format un cuplu cu Tavi nici afara!Nu stiu ce fel de baiat cauti sau nu cauti,dar pe Tavi nu-l meriti!!!

  Reply
 7. DanaB.

  Pt Edina d-na Lena a fost buna de menajera si bucatareasa.Sa duca catelul afara,sa stranga rahatul dupa el,sa gateasca ea sau Tavi.De atata a fost buna d-na Lena si apoi se mai plange ca nu o asculta catelul si trage la d-na Lena.Catelul trage la persoana care il ingrijeste,il hraneste ,ii arata efectiune.Ea doarme pana la 11.00 si vrea ca Molly sa o asculte.Trebuie sa te implici putin.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *