Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 aprilie 2014

Cumparaturi cu scandal pentru unii dintre concurenti! Descoperiti ce au avut sa isi reproseze Raymond si Constantina si care a fost motivul conflictului dintre cei doi, dar si ce reprosuri au avut sa isi faca Andrei si Cristina, astazi, de la ora 12:00! In timp ce unii se tachineaza, altii se enerveaza! Ce au avut sa isi reproseze Oana si Viorel si care a fost motivul ultimului scandal dintre cei doi, dar si ce motive de suparare au avut Andrei si Cristina, descoperiti astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 aprilie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Amintirile fostilor iubiti tulbura armonia relatiei dintre Oana si Viorel! Mesajele primite de concurent o deranjeaza pe fata si ajung sa faca un subiect de cearta din asta, deoarece Oana a vrut sa afle mai multe din trecutul concurentului. Pe de alta parte, tanarul are temeri si nu suporta ca iubita sa sa vorbeasca cu Laura. Si ea nu o va mai face! La Finala Saptamanii trecute, Oana si Viorel au avut numeroase dispute! Iar concurenta este de parere ca mama baiatului nu-i sustine in relatie si ca, in loc sa-i impace, mai rau ii desparte.

Cei doi nu reusesc sa ajunga la un numitor comun, se cearta continuu si sunt mereu pusi pe harta si reprosuri. Laur sustine ca relatia lui cu Florina nu a mers pentru ca ea nu i-a urmat sfaturile! Au avut numeroase dispute, inclusiv din cauza mancarii. Ba cat sentimentele lor nu sunt sincere, ba ca este dezamagit de anumite gesturi, concurentul s-a aratat scarbit de faptul ca tanara nu a reusit sa-l inteleaga deloc. Mai mult, sustine ca a avut motivele lui pentru care a pus punct!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *