Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 august 2012, de la ora 12:10

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 17.08.2012, de la ora 12:10:
Urmarind emisiunea MPFM de astazi , de la ora 12:10, aflati care a fost atmosfera la petrecerea organizata de Monica si Marioara cu ocazia zilei lor onomastice, dar si cu ce impresii au ramas anumiti concurenti legate de competitie!

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

22 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 august 2012, de la ora 12:10

 1. parerea mea

  AFARA AFARA MIINE SIMBATA 18 AUGUST CU FAM. PRICOPE-MACAR 1 SAPTAMINA FARA JIGNIRII-LIMBAJ TRIVAL SI AGRESIVITATE -AFARA CU MIRONOSITA EDINA-POATE ISI SCHIMBA PERFIDIA -IRONIA SI SFIDAREA LA ADRESA NOASTRA – ANDRADA ESTE O TINARA DEOSEBITA CA SI CARACTER-INTELIGENTA-UN BUN SPIRIT DE OBSERVATIE-VOVABULAR DE EXCEPTIE-VERTICALITATE SI BUN SIMT-PUNCT DE VEDERE CORECT SI IMPARTIAL- DACA CEI 3 MERII AI DISCORDIEI VOR DISPAREA DIN IMAGINE- VOR FI ELIMINATI -VOM REUSI MACAR 1 SAPTAMINA SA VEDEM CEEA CE TREBUIA DE APROAPE 1 AN-

  Reply
 2. Cineva

  Ce schimb de impresii intre Alexandra si Andrada? Din punctul lor de vedere fetele astea se cred chiar filozoafe. Au o parere foarte buna despre ele. Vai de capul lor saracele.
  Alexandra sustine ca a fost atacata in emisiune dar s-a dovedit puternica, chiar daca a avut unele caderi si n-a avut iesiri ca altii. Ce va face afara? Acolo unde trebuie sa-ti gasesti de munca (nu sa stai pe canapea sau incolacita pe Dracoselu), acolo unde mancarea cea de toate zilele nu vine de la staff (si nu va avea impreuna cu iubitu’ 1350 lei/luna de dat doar pentru mancare), acolo unde acoperisul de deasupra capului si utilitatile costa, acolo unde din drag de Dracoselu vin pe lume cel putin 2 copii si trebuie crescuti si acolo unde…
  Fata draga, statu’ asta degeaba pe spatele staff-ului a fost floare la ureche si n-are nici-o treaba cu experienta adevarata de viata. In ciuda acestui fapt ai plans din nimic, te-ai tot lamentat si te-ai victimizat in ultima perioada la greu ca sa impresionezi.
  Ati vorbit amandoua de parca timp de 11 luni ati fost cu bursa la Harvard University.

  Reply
  1. pirania

   vai domnu ***profesor ** cum nu aveti gija lu malacu Adrian ca sta ca tatele pe canapea cu miinile incrucis si manaca pe bani stafului de un an si jicneste femeile toate sint c…e inafara de mamasa el nu treb sa lucre cine naiba il ia dupa ce l-au ce poama e dvstra l-ati aducat ????

   Reply
 3. dara

  I se imprastie turma Andradei ,pe cine mai mizeaza ea cind vine vb. de voturi? are de ce sa fie ingrijorata ,nu ,pe cine mai duce ea de nas ?

  Reply
 4. yoyo

  Acum pe ultima suta de metrii fiecare concurent are sustinatorii lui ,separat,de aceea o sa fie Adrian fff votat ca el nu isi imparte cu nimeni voturile,nici cu Andreea nici cu Edina,nu ne intereseaza,nu o duce acasa pe niciuna,acum ele sunt pe cont propriu fiecare,nu merita nici una voturile noastre,de altfel nici el nu a spus ca sustinatorii lui sa voteze pe x sau y dar ar fi ironia sortii sa iese mir.s lisandrina si mama s Marioara….parfummmm

  Reply
 5. irina

  Da,asa e dar acuma mai nou si Alexandra se leaga tot timpul de Adrian, de la care nici nu mas fii gindit ca devine o malahajoaica ca prietena ei Andrada de fapt nici ea nu avea de unde invata de la o famtlte destrabalata ea cu tata sora cu mama in chirie, de unde invata saraca acuma o sa educe cocalarii ,daca ramin impreuna o sa vedem afara.,ca scroara nu e prea convinsa de nora ,daca vrea si dama de companie.,dar asta merita dupa comportamentul ei ,s-au aliniat tigancele impreuna cu cocalarii…..

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *