Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 august 2012, de la ora 14:00

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17.08.2012, ora 14:00:
Urmariti emisiunea de azi, de la ora 14:00, aflati care dintre concurenti a fost subiect de discutie pentru Alexandra si Andrada, ce neintelegeri au aparut intre anumiti concurenti, care a fost evolutia celor doua cupluri in aceasta saptamana, dar si ce preocupari au fetele!

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

65 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 august 2012, de la ora 14:00

 1. olivia

  Ce pledeaza unii pentru concurentul Adrian!Tind sa cred ca v-a promis Costel ceva . Cum vedeti in altii niste certareti si in specimenul Adrian vedeti o victima! Astazi o sa va dau dreptate, e o victima a voastra , a acestor fani ce-i trimit cadouri ieftine si de prost gust ( nu am vazut in nici o tara civilizata asa ceva), scrisori siropoase si indemnuri la lupta, spre victorie. El saracutul e uluit, cum el „prostutul Adrian” poate sa starneasca „admiratia” , eu as spune mila atator bunicute, casnice, mamici ce-si leagana pruncii, somere si alte pipite, ca femeile alea cu creier pe care el le viseaza nu stau 3 ore/zi sa-l vada pe el chinuind limba romana ( acum s-a apucat si de engleza), pocind numele unui loc minunat pe care a avut ocazia sa-l vada,a unui fost coleg de canapea ( Imre- Imbre), folosind cuvinte al caror inteles nu il cunoaste sau cuvintele unui pustan lipsit de educatie ( mananci bors, hai pa, hai sictir).
  O zi buna tuturor!

  Reply
 2. eli

  vai andrada esti sub orice critica impreuna cu alexandra,dragos nu te mai baga singur in seama, d-ne stimata ROMANIE chiar nu vad cetatenii ce ipocrezie se ascunde in andrada,alexandra,gabriela (ca nu doreste sa i se spuna gabi. ca la asa intelect si exprimare vai de capul ei alexandra la noi este o vorba :mata blanda zgarie rau si crede-ma asa esti

  Reply
 3. Alexc

  Am vazut azi in finala doua catzele turbate in calduri, Alexandra si Andrada!Una Andrada s-a ales cu 20000lei bani pe care neamul ei de caldarari nu i-au vazut sau visat vreodata, asa amar de banet moca!A doua Alexandra s-a pricopsit in schimb cu gangavul, ingalatul, gutural de Dragos!Amandoua catzelele bucuroase si exaltate de achizitiile facute au tabarat pe Adrian chipurile facand misto , numai ca au facut misto de ele insera, pacat ca Adrian are atata rabdare si bun simt cu niste otrepe si taraturi ca cele doua mai sus amintite si nu reactioneza mai violent pe masura!

  Reply
 4. irina

  CE PARERE AVETI , CA A IESIT ANDREA A RAMAS DUPA 1 ANI SI FARA BANI SI IN ULTIMA SUTA DE METRI AFARA A PROCEDAT BINE STAFUL A LASAT PE TIGANCA AIA DE FAPT ACUMA PUTEM SPUNE SI DESPRE ALEXANDRA ACELAS LUCRU NU ESTE CU NIMIC MAI EDUCAT CA PRIETENA EI ANDRADA [MAHALAJOACA] AU ARANJAT IN ASA FAL SA DEIE AFARA PE ANDREA , EI RAMIN SI CU BANI SI PINA LA FINAL ,CACALIN AI VINDUT GARSONIERA SA PLATESTI PE BOANDE CA AM AFLAT CA ESTI CAM SARAC.TI-A PROMIS MALAHAJOAICA BANI SI COCALARII CA VATI UNIT ,BOANDELE SI COCALARII SA VOTATI IMPREUNA CONTRA CELORLALTI,RUSINEEEEEEEE………

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *