Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 decembrie 2013

In emisiunea de azi, marti 17 decembrie 2013, de la ora 12:00, aflam cum s-au distrat concurentii la cea mai recenta petrecere? Astazi nu va fi Gala datorita meciului de fotbal dintre Vaslui si Dinamo. De la ora 14:00 aflam ce discutii au aparut legate de lipsa curateniei in noua Casa? Un nou mister a aparut in casa: ce s-a intamplat cu produsele fetelor ce au parasit concursul la seara „portilor deschise?”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 decembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Distracție în Casă. Concurenții au petrecut până în zori după Finala Săptămânii. După Finala Săptămânii trecute, concurenții ”Mireasă pentru fiul meu” au organizat o petrecere inedită. Robert, Oana şi Laurenţiu au ieşit în evidenţă prin giumbuşlucurile lor. În același timp, Laurențiu și Marianita au avut o discuție, în timpul căreia i-a reproșat fetei că în timp ce îl privește, se gândește la altcineva.

Grigore, ”înfierbântat” după ce a băut puțin mai mult. În timpul petrecerii de la Finala Săptămânii, Grigore a exagerat un pic cu alcoolul, motiv pentru care s-a lăsat dus de val și a încercat să o sărute insistent. Fata a fost deranjată de comportamentul acestuia și i-a cerut să înceteze. Ba mai mult, la un moment dat, bărbatului i s-a părut că fata îl privește pe Laurențiu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *