Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 decembrie

In emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, de la ora 11:50, aflati ce nemultumiri au avut mamele la adresa fetelor, ce neintelegeri au fost intre Florentina si Cornelia, dar si ce conflict a izbucnit intre Cornelia si Madalina.


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17.12.2012, ora 11:50:Mamele se pare ca au fost deranjate de fete ca nu pot dormi noaptea din cauza fetelor si au pus un afis pe perete prin care le antentiona pe acestea. Emilia a afirmat ca ele dorm foarte tarziu noaptea si din aceasta cauza a doua zi in emisiune sunt foarte obosite. Doamna Luminita a fost si ea deranjata tot din cauza fetelor pentru ca acestea nu mentin curatenia in casa. Motivul se pare ca a fost o fata care nu si-a strans masa dupa ce a mancat. Toate mamele si-ar dori ca fetele sa se implice mai mult in treburile gospodaresti.Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17.12.2012, ora 14:00:Andreea si Lorena au avut o confruntare.George a intervenit telefonic fiind deranjat pentru ca ceilalti din casa discuta despre el dupa ce a parasit competitia. El a negat faptul ca i-ar place de Cornelia asa cum Dragos, iubitul acesteia, afirmat.
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

42 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 decembrie

  1. Miriam

    IOANA_______ce zici de replica finutului nostru,le-a rupt gura la toate”daca nu a rasfatat-o mama ei o rasfat eu”Emilia nu realizeaza ca Lumi o provoaca,ca sa faca materiale,iar bunica este atat de rea ,atat de barfitoare si la urma nu recunoaste;daca stia ca nepotul fumeaza un pachet de tigari pe zi,de ce a venit cu el aici,nu mai facea fata cheltuielilor cu mancarea si fumatul acasa,ca e si la mancare pretentios,mi-e scarba de asemenea oameni

    Reply
  2. Miriam

    Incepe circul,daca fac cuplu mada cu Florin trebuie sa ne pregatim sa vedem circ la A1 sa nu zic tiganie ,asa ne trebuie daca am acceptat sa ne coboram la nivelul lor,ca sa nu fie eliminati fac cuplu si cu motanul din dotare!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *