Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 februarie 2014

Furtuna in Paradis sau mult zgomot pentru nimic? Descoperiti ce reprosuri si-au adus, de curand, Raymond si Constantina, dar si ce neintelegeri s-au creat in casa in urma intrarii noilor concurenti si care a fost sursa acestora, astazi, de la ora 12:00! In timp ce unii isi sarbatoresc iubirea, altii isi striga nemultumirea! Descoperiti ce probleme intampina unul dintre cupluri, dar si ce neintelegeri au existat in urma intrarii in casa a noilor concurenti si care a fost cauza acestora, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 februarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. O telespectoare fidela a emisiunii, Camelia, din Motru, a intrat in direct, prin telefon, pentru a-i incuraja pe concurenti. Primul vizat a fost Raymond, caruia i-a marturisit ca il apreciaza foarte mult, pentru ca are puterea sa spuna ceea ce gandeste. De asemenea, aceasta a sfatuit-o pe Constantina sa fie alaturi de Raymond, pentru ca uneori da impresia ca ii e rusine cu el. Din cauza orgoliilor, Andrei si Cristina intampina noi probleme in cuplu. Curioasa din fire, fata a vrut sa afle mai multe detalii despre iubitul sau, iar acest lucru l-a scos din minte pe concurent.

Cristina a dorit sa afle mai multe lucruri despre Andrei, iar acesta a refuzat sa vorbeasca despre acest subiect. La randul lui, concurentul i-a reprosat fetei ca in loc sa-i arate ca-l iubeste, cauta motive de cearta. Noii concurenti ce vor intra in curand Casa isi fac din nou loc in discutiile baietilor. Acum, ei si-au imaginat cum ar reactiona daca acestia ar avea un comportament nepotrivit. Baietii au discutat din nou despre persoanele care vor veni in Casa, iar imaginatia le-a jucat feste. Ei s-au intrebat ce reactie ar avea in cazul in care acettia ar flirta cu iubitele lor.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *