Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 ianuarie 2014

Rufele se spala in familie! Asa spune o zicala din popor. Descoperiti care a fost sursa ultimelor conflicte din Casa „Mireasa pentru fiul meu”, cine se simte intrusul competitiei si ce presupuneri circula in randul concurentilor legate de viitori competitori, astazi, de la ora 12:00! Oare ce dauneaza mai mult: prea mult ruj sau prea multa iubire? Aflati care a fost marul discordiei intre Andrei si Cristina dar si cine deranjeaza somnul mamelor, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 ianuarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Dupa ce a nominalizat-o pe Denisa și, din cauza ei, aceasta a parasit competitia, Gina se teme ca persoanele din Casa se vor razbuna. Fata se teme ca de indata ce vor fi eliminari, toti concurentii o vor propune sa iasa din competitie.

Dupa ce a afirmat ca isi dorește sa fie autoritat cu partenera lui, Laurentiu si Marianita au avut o cearta aprinsa. Din cauza unei glume, cei doi s-au suparat unul pe celalalt, iar Laurentiu a spus ca exista posibilitatea sa se desparta. Motivul? Faptul ca Marianita a afirmat ca atunci cand vor iesi din Casa, concurentul se va purta urat cu ea.

Astazi, Virginia a izbucnit in plsns si a decis sa se retraga in dormitor. Intrigata de motivul ce a determinat-o sa reactioneze in acest fel, Mirela a urmat-o. Dupa ce s-a linistit, mama lui George a spus ca este victima unor sabotaje pentru a fi implicata in conflicte! Maria s-a certat din nou cu ceilalti concurenti din Casa. Dupa ce a fost deranjata de comportamentul lui Robert, femeia a avut un schimb de replici dur cu Oana. Bunica lui Laurentiu i-a reprosat lui Robert faptul ca nu stie sa-i respecte pe cei din jur. Nici bine nu a terminat discutia cu el, ca a fost iritata de atitudinea Oanei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *