Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 ianuarie

Urmarind Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, de la ora 12:00, aflati ce nemultumiri au avut unii concurenti la adresa Madalinei? Care au fost primele reactii dupa nominalizarile ce le-au facut Lorena si Florentina la Gala? Ce surpriza ii va pregati Cornelia lui Dragos de ziua lui? Ce s-a mai intamplat intre Florin si Stefania?Astazi, de la ora 14:00, aflati ce presupuneri au facut concurentii despre fetele si baietii care ar putea intra in competitie, ce reactii au aparut odata ce Dragos a fost propus spre eliminare, care sunt intentiile Corneliei legate de concurs, dar si ce impresii au schimbat mamele despre fete!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17.01.2013, ora 12:00:Madalina a fost suparata ca nu a putut gati din cauza celorlati, iar Luminita s-a simtit vizata de afirmatiile ei. Alin este si el convins ca aceasta a facut anumite comentarii ce faceau trimitere la mama lui, spunand ca i-a ironizat de mai multe ori mama.
Doamna Emilia a cristicat-o aspru pe Florentina dupa ce aceasta l-a nominalizat pe Cosmin.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17.01.2013, ora 14:00:In partea a doua a emisiunii de astazi, Florentina a primit cadouri din partea unui baiat ce o simpatizeaza. Stefania l-a rugat pe Florin sa aiba un comportament adecvat cu baiatul care va intra in competitie pentru ea.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *