Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 iulie 2012, de la ora 12:10

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 17.07.2012, de la ora 12:10:
Astazi, caravana „Mireasa pentru fiul meu” va da intalnire in orasul Craiova, pe platoul pietonal central! Daca ai peste 18 ani, vino sa te inscrii la cel de-al saptelea sezon din seria celui mai iubit reality-show matrimonial din Romania!
Astazi se dezbate subiectul Edina-Dragos.Oare ce si-au mai spus in pauza publicitara cand a fost prezenta si d-na Florina,mama Edinei in platou,la Gala Saptamanala?

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


Ce parere aveti despre Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 17.07.2012, de la ora 12:10?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

35 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 iulie 2012, de la ora 12:10

 1. violeta

  Adrian fi puternic si abtinete de la comentarii, ei vor sa te scoata acum la sfarsit din competitie de aceea se ia toti de tine sa-ti iesi din fire. Le este teama de tine ptr ca esti puternic. Stiu ca la nervi nu te mai poti controla , dar te rog sa te abtii putin de la jigniri, cauta alte cuvinte mai academice. Nu te pune la mintea Andradei care este mereu ironica cu tine si mama ta , nu-i face pe plac sa o jignesti si tu ptr ca ea asta asteapta. nu o baga in seama. Mai este putin, probabil 1 luna si tu trebuie sa iesi invingator si binenteles sa castigi si premiu, ptr ca meriti la cat ai suferit acolo.Sa castige toti bani, dar sa se faca o diferenta si sa ia cel mai mult cei care sunt de la inceput, fara sa fi iasit afara .marian nu merita sa ia nimic ca a venit special ptr bani si nu merita , a intrat la sfarsit , nu este corect fata de ceilalti concurenti.

  Reply
 2. violeta

  Vreau sa va spun ca eu vad emisiunea pe net si de aceea scriu mai tarziu comentariile.Doresc ca toate comentariile mele sa fie acceptate ptr ca nu folosesc cuvinte jignitoare. Ionut cum poti sa te victimizezi si sa faci atata circ sa zici ca a vrut Adrian sa te bata???? sa-ti fie rusine. Crezi ca noi am uitat ca te-ai ridicat in gala si ai zis ca ii bati pe Adrian si mama lui??? ne crezi prosti si tu esti destept? Crezi ca esti interesant cand faci ironii la adresa lui Adrian si mamei lui?? Andrada tu ptr ce ai venit in competitie??? si ptr ce stai, nu ptr bani? De ce toti dati in Adrian ? nu va vedeti pe voi ca sunteti lesinati ptr bani? mai ales Dragos cu mama lui. Cum se bucura ca a fost votata in casa si a castigat bani.Andrada nu vezi ca logoreee este la gura ta, mai stapanestete.POTI SA AI SI 2 FACULTATI , ATUNCI CAND ESTI LA NERVI SI INTRERUPT DE TOTI faci si greseli gramaticale. Face greseli si moderatoarea, asa ca nu mai insista in prostie ca numai Adrian face greseli. Prietenul tau Dragos, Ionut si mama lui Gabriela sunt foarte cititi, ai vazut ce corect vorbesc.Cineva de la tine din oras care te cunoaste a zis ca esti tiganca, se vede ca asa esti ca numai ei se cearta ca la usa cortului mereu.Si inca ceva daca esti atat de educata Andrada, de ce faci mereu ironii, oamenii educati si corecti nu procedeaza asa.

  Reply
 3. Rodica

  Revin. Si sunt intrutotul de scord cu cea care a scris inaintea mea(cu Violeta). Acum s-a declansat iarasi aceasta „d-na”Gabriela. Fara nici un motiv, in ura si invidia ei a provocat-o pe d-na Marioara. Si aceasta nu stie intotdeauna sa se exprime si sa faca fata atator jigniri. Va fi vai de Alexandra cu unul ca Dragos si cu o asemenea soacra. Deschide ochii fata draga cat nu-i prea tarziu. Si asocierea Gabrielei cu Andrada e de la sine inteleasa. Parca ar fi plamadite din acelasi aluat. Zambetul ironic de pe fata lui Imre, eu, mama a unor baieti mai mari ca el, i l-as sterge cu o palma. Va rog, macar odata, dati citire mesajului.

  Reply
 4. pavel

  edina este ca o catea in calduri.. astazi se bucura asa de mult ca s-au certat Alexandra cu Dragos dar maine o si vad cu fata ei de mironosita ca sta cu ochii in pamant si ia pozitia mutului…ALEXANDRA SI DRAGOS fiti tari..

  Reply
 5. miriam

  Danila,Geta si Gina ori e aceeasi persoana ori sunt din ocnita,au fost colege cu gabi si de ce nu rude,le intelegem frustrarea>cum zic ele acum cand mai e o saptamana”sa plece acasa,sa fie dati afara sa fe pedepsiti,dar dragosel care racneste ca un apucat,iese din emisiune, de ca trebuie sa ramana? ca are cuplu,a gasit o femeie si poate pleca ,de unde stiti ca nu se regaseste Ady si face un cuplu cu Edy in ultima zi si va sufla premiul cel mare!!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *