Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 iulie 2014

Aflati, de la ora 12:00, cum a decurs cea mai recenta sesiune de cumparaturi si ce fac fetele dupa plecarea baietilor. Ce neintelegeri a provocat impartirea produselor? Ce a dus la discutii aprinse in cuplul Oana si Laur? Aflati ce mesaje au primit Grigore si Mariana la Radio „Mireasa pentru fiul meu”, dar si cum s-a pregatit Raymond pentru aniversarea a 9 luni de iubire alaturi de Constantina, de la ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 iulie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Incepand de luni, emisiunile zilnice vor incepe de la ora 11.10. O salata facuta la comun a provocat neintelegeri intre Oana si Laur. Cei trei concurenti care au mers luni la cumparaturi (Andrei, Laur si Alin) au primit sfaturi si incurajari din partea sustinatorilor. Jocul de carti a incins din nou atmosfera in Casa Baietilor. Concurentii au petrecut bine prima duminica fara Viorel si doamna Aurica.

Duminica, Mariana si Grigore au Dj timp de o ora pe Antena Play. Grigore a primit foarte multe critici din partea celor de acasa, inclusiv din partea mamei Marianei. Alin si Gina petrec tot mai mult timp impreuna. Multi ii sfatuiesc pe cei doi sa formeze un cuplu, insa ei nu sunt decisi. Doamna Daniela si-o doreste pe Gina de nora, dar vrea sa lase timpul sa decida in privinta celor intamplate. Grigore i-a pregatit o surpriza culinara Marianei. El i-a pregati o salata de vinete facuta cu ajutorul lui Raymond. Mariana a ramas placut impresionata de gestul lui Grigore si de grija aratata fata de ea. Raymond s-a pregatit din timp pentru aniversarea de noua luni de relatie cu Constantina.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *