Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 iunie 2014

Este Laur nesigur de sentimentele Oanei? Ce o nemultumeste pe Oana la iubitul ei? De la ce a pornit o discutie aprinsa intre cei doi? Ce acuzatii a adus Andrei cuplului Oana-Laur dupa Finala Saptamanii trecute? Aflati mai multe astazi, incepand cu ora 12:00. De la ora 14:00 aflam ce sfaturi au incercat sa ii trimita sustinatorii lui Andrei printr-un mesaj secret? Adopta concurentii atitudinea impusa de sustinatori sau se comporta natural? Ce dezvaluiri a facut EVA P.?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 iunie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro.
Andrei i-a acuzat pe Oana si Laur ca, prin comportamentul si declaratiile lor, au dat dovada de ipocrizie! La Finala Saptamanii trecute, Laur a dezvaluit existenta unui bilet ce ii era destinat lui Andrei. Acesta din urma a continuat acuzatiile la adresa Oanei si a lui Laur. Oana si Laur au marturisit ca vor sa se casatoreasca in competitie.

Concurentii s-au acuzat reciproc ca fac ceea ce le dicteaza sustinatorii. Eva P. – fosta sustinatoare a cuplului Oana-Laur, a intervenit telefonic pentru a lamuri situatia privind cadourile trimise catre Oana, cat timp Laur a fost in afara competitiei. Eva P. a marturisit faptul ca ea a platit integral toate cadourile si surprizele pe care Laur le-a facut catre Oana. Eva P. – Bucuresti: “Toate cadourile pe care Laur i le-a trimis Oanei au fost platite integral de mine!” Doamna Eva P. regreta sustinerea pe care i-a oferit-o Oanei. Aceasta a acuzat-o pe Oana, dar si pe Laur de minciuna. Ea a spus: “Oana minte si cand respira!”

Oana: “Laur a facut totul pentru mine, el ce vina are!” Eva P. : “Inainte de a fi impreuna cu Viorel, Oana a fost avertizata ca trebuie sa formeze un cuplu pentru a nu fi eliminata!” Andrei: “Greseala mea a fost ca am fost prea sincer!” Oana catre Andrei: “Care este diferenta intre biletelele mele si mesajele tale cifrate?” Andrei: “Oana, tu ai acceptat sa formezi un cuplu de complezenta cu Viorel!” Raymond: “Oana cucereste sustinatorii pentru ca stie sa vorbeasca frumos!” Conflictul care a avut loc intre Oana, Laur si Andrei, a starnit controverse in cuplul Laura-Viorel.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *