Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 martie 2014

Noapte de pomina pentru unii dintre concurenti! Descoperiti ce preocupari au baietii in miez de noapte, dar si ce nemultumiri si reprosuri au avut partenerii unuia dintre cupluri si din ce motiv, astazi, de la ora 12:00! Dupa ce la Finala Saptamanala au parasit competitia, Laurentiu, Maria, Marianita si Bogdan vor reveni, de data aceasta, in calitate de fosti concurenti ! Cu ce ganduri vin acestia, ce au avut de spus dupa ce au iesit din competitie, dar si ce reprosuri au avut sa isi faca Oana si Viorel si din ce motive, descoperiti astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 martie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. La aproape o saptamana de cand a iesit in club impreuna cu fetele, Corina si Traian continua sa aiba discutii aprinse. Cei doi s-au certat deoarece Traian s-a aratat deranjat de faptul ca iubita lui nu l-a ascultat si a mers in club. Ba mai mult, acesta a amenintat ca se va razbuna atunci cand va avea ocazia. S-au vazut, s-au placut, iar acum Andrei si Cristina au implinit patru luni de relatie. Alaturi le-au fost Iuliana, Traian si Corina. Cei doi si-au sarbatorit dragostea intr-un mod fastuos. Si-au facut cadouri, dar si declaratii de dragoste siropoase, dupa care au sarbatorit alaturi de ceilalti concurenti.

Discutiile dintre Maria si Laurentiu sunt tot mai aprinse. Motivul? Faptul ca nepotul ei vrea cu ardoare sa iasa din competitie. In timp ce Laurentiu isi implora fanii ca sa-l voteze sa plece acasa, Maria sustine ca nu vrea iasa afara pentru a nu le da satisfactie rivalilor. De asemenea, aceasta este suparata pentru ca Marianita a spus despre ea ca este o bunica rea”. Oricat de mult ar incerca, Maria si Iuliana nu reușesc sa se inteleaga. In urma cu doar cateva luni s-au certat intens, apoi s-au linistit, insa acum cele doua sunt din nou „la cutite”. In timp ce Iuliana sustine ca s-a apropiat de Marianita dupa petrecerea din club, Maria sustine ca aceasta are intentii ascunse si nu rateaza niciun moment pentru a-si arata nemultumirea fata de relatia dintre cele doua femei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *