Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 octombrie 2012, de la ora 11:50

Urmarind emisiunea de dimineata, de la ora 11:50, aflati care au fost criticile Lorenei la adresa Corneliei si a Madalinei? Care au fost reactiile Madalinei in urma unor afirmatii facute de Lorena? Ce impresii au schimbat Dragos si Alin despre Lorena? Ce au discutat Andreea si Silvia despre Lorena si alte fete care l-ar placea pe Alin? Ce presupuneri au facut fetele legate de eliminari? Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17.10.2012, de la ora 11:50: Prietenia dintre cele 3 fete: Cornelia, Madalina, respectiv Lorena a luat sfarsit. Elena i-a dat un sfat Lorenei in privinta relatiei de prietenie cu Madalina si Cornelia.


Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de astazi, 17 octombrie 2012 ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

4 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 octombrie 2012, de la ora 11:50

 1. Miriam

  Fara comentarii>daca scrii coment. se duc pe luna sau apar a doua zi,pacat de acest site! ce sa mai comentezi cand vezi ce se intampla acolo ,eu propun sa nu mai fie eliminari sa ii lase sa arate ce le poate pielea fara prietenii fara frica de ms sau mama s. Ce plangea gibonul cand a auzit ca „papusa”este dezamagita de ele,cand a auzit ce sa spus despre cuplajul ei ,nu a dat nici o lacrima!

  Reply
 2. ela

  Lorena incepi sa ma enervezi 🙁
  Nu meriti prietenia celor doua, punct. ca sa te citez.
  Nu sunteti compatibile, asa ca reorienteaza-te daca mai poti, grupurile de prietene s-au format asa ca tu o sa fi cam solo.
  .
  cristina e cu stefania.
  lili cu florentina.
  andreea cu silvia
  madalina cu coco
  lorena singura…sau cu toata lumea, asta e cel mai rau sa fi cu toti la caterinca dar cu nimeni la greu.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *