Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 octombrie 2013

Astazi de la ora 12:00 vom afla de la cine a primit Oana o scrisoare? Ce discutii au avut loc intre Cristina si Gabi? Ce probleme au aparut in unele cupluri? Ce cuplu s-a format in timpul petrecerii de aseara?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 octombrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro.
Iata un mic rezumat:
George si Edit formeaza un cuplu. Gabi a avut mai multe discutii cu iubita lui. El a spus ca daca va esua actuala relatie va incerca sa formeze un cuplu cu o alta fata din casa. Oana a primit o scrisoare din partea surorii ei.

Mamele discuta despre fetele pe care intentioneaza sa le nominalizeze! Iulia face presupuneri legate de atitudinea mamelor si crede ca Maria le influenteaza pe Daniela si Elena. Mai mult, fata crede ca Daniela a propus-o pentru iesirea din concurs, deoarece l-a refuzat pe Alin.

Mamele au discutat codificat despre concurentele pe care vor sa le nominalizeze. Aveau un „A” si un „G” pe lista. Daniela: „Am simpatii si antipatii, salut pe cine vreau!” Pe concurenta o deranjeaza faptul ca, dupa ce l-a refuzat pe Alin, mama lui si-a schimbat atitudinea fata de ea.

Pe langa asta, Daniela nu ii raspunde fetei atunci cand o saluta, iar acest lucru a suparat-o foarte tare pe Iulia.

Daniela spune ca are fete pe care le simpatizeaza si fete pe care nu le place, asa cum procedeaza si ele cu mamele, iar Iulia este una dintre ele.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

3 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 octombrie 2013

 1. florin de arabia

  e MARIA TANASE CENTENAR, sint din Craiova , multam prieten andrloaeicupardestept ne faci holtencily chapions de MPFM, hai di grije si di Constatinosa i di valoare. .adrei de la Galati e …….. PRICOPUSMEGEMENT. Eu sint pe contra curent adica Marianita nu e …di obirsie buna, e din bucuresti. Pustiul e „fara cei 7 ani de la MC ” Hanibalul di galacticus
  plinge natia nu se stie si ne doare pe cine, iubeste penibilul umflatel? pa

  Reply
 2. GERIA

  Nu am cine stie ce de scris, ma dispera ca dau numai despre pitzipoance…asa va fi o vreme, ele vor fi intoarse pe fatza si pe dos…”muncesc la greu din gura”!
  La emisiunea de dimineatza Ray a primit un tricou si un sortz, ei bine, “lumea” a vazut cind Sorin i-a taiat cordoanele cu care se lega la spate ca voia sa porneasca un joc, Ray s-a suparat maxim, ieri a multzumit foarte calduros pentru sortz ca el nu vrea sa-si pateze hainele cind gateste si acum avea unul numai pentru el!
  Se spune cum ca prea blonda Cori i-ar fi trimis un biletzel lui Gabi sa o astepte sa lamureasca daca va face cuplu cu Traye…numai ca stafful a confiscat “beletul”! Gabi cica de trei ani a baut iarasi la ziua Dianei!

  Reply
  1. GERIA

   Ieri dupaamiaza pentru ca “la pitreshere” au vorbit fara lavaliere (acolo cica s-au sarutat care pe care, in baie) stafful a venit cu penalizari, Andrei si Sorin cica sa nu mearga in acea seara in casa fetelor, iar baLaur toata saptamina urmatoare, cel putzin asta am intzeles eu!
   Babuska Marshica cam pe la orele serii a tras un “somnic”…biata de ea a adormit cu gura cascata, machiata si cu cocul din emisiune! Apoi de-aia nu mai doarme noaptea, ca atzipeste spre seara! Aseara le-a “citit” in palma, Corinei i-a spus ca nu ramine cu Traye…
   O ultima idee…”martzianul” Gabriel a povestit ca tatal lui ar avea parul lung si e mai mic de inaltzime ca el! Eu am imaginatzie…ce cuplu cu d-na Eli din acest sezon…vorba MIRIAMEI, abia astept Craciunul sa vedem familiile tuturor! MIR draga mea, si pe mine esti suparata?
   IOANA, “Te-astept sa vii” cu draga de Mirabela, sper sa mai vina ELLY12, altfel o sa va simt lipsa, salut si le trimit “pupici” LILIANEI si lui DECEMBRIE ca ne relateaza de pe aplay! Voi citi postarile voastre in continuare, numai bine tuturor!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *