Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 octombrie 2013

Astazi de la ora 12:00 vom afla de la cine a primit Oana o scrisoare? Ce discutii au avut loc intre Cristina si Gabi? Ce probleme au aparut in unele cupluri? Ce cuplu s-a format in timpul petrecerii de aseara?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 octombrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro.
Iata un mic rezumat:
George si Edit formeaza un cuplu. Gabi a avut mai multe discutii cu iubita lui. El a spus ca daca va esua actuala relatie va incerca sa formeze un cuplu cu o alta fata din casa. Oana a primit o scrisoare din partea surorii ei.

Mamele discuta despre fetele pe care intentioneaza sa le nominalizeze! Iulia face presupuneri legate de atitudinea mamelor si crede ca Maria le influenteaza pe Daniela si Elena. Mai mult, fata crede ca Daniela a propus-o pentru iesirea din concurs, deoarece l-a refuzat pe Alin.

Mamele au discutat codificat despre concurentele pe care vor sa le nominalizeze. Aveau un „A” si un „G” pe lista. Daniela: „Am simpatii si antipatii, salut pe cine vreau!” Pe concurenta o deranjeaza faptul ca, dupa ce l-a refuzat pe Alin, mama lui si-a schimbat atitudinea fata de ea.

Pe langa asta, Daniela nu ii raspunde fetei atunci cand o saluta, iar acest lucru a suparat-o foarte tare pe Iulia.

Daniela spune ca are fete pe care le simpatizeaza si fete pe care nu le place, asa cum procedeaza si ele cu mamele, iar Iulia este una dintre ele.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *