Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 aprilie 2014

Ori la bal, ori la …scandal!Descoperiti ce animozitati s-au iscat intre Traian si Andrei si din ce motive, dar si ce reprosuri si-au facut Oana si Viorel si care a fost sursa neintelegerilor dintre acestia, astazi, de la ora 12:00! Conflictele ating cote maxime in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Descoperiti motivele ultimului scandal iscat intre Oana si Viorel, dar si ce surpriza i-a pregatit Raymond Constantinei si ce reactie a avut aceasta, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 aprilie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. La Finala Saptamanii trecute, Viorel sustinea ca Oana este interesata de Laur! Cei doi au avut numeroase discutii legate de acest subiect. Si asta nu e tot, atmosfera tensionata s-a acutizat in momentul in care a venit vorba de fosti iubiti. Ceea ce este cert, este faptul ca Viorel considera ca daca nu parasea competitia, Oana ar fi putut face un cuplu cu Laur, care la randul sau ar fi incjeiat relatia cu Florina. Reactiile lui Viorel, la scurt timp dupa ce Laur a parasit competitia, au fost neasteptate. Concurentul este ferm convins ca Oana este interesata ca Oana era interesata de tanarul care a plecat acasa.

Parerea lui este sustinuta si de mama acestuia. Aurica il sfatuieste pe fiul sau sa nu se mai consume si cel mai important, sa nu se mai injoseasca. Raymond si Constantina sunt fericiti. Aniverseaza sase luni de relatie! Iar spectatorii îi prefera. Le-au trimis flori, cadouri, o tara intreaga e cu ochii pe ei. Cei doi par facuti unul pentru celalalt, chiar daca, uneori se mai si cearta. Dar stiu sa depaseasca momentul si sa fie suflete pereche.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *