Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 august 2014

Evenimentele petrecute la Finala Saptamanii trecute au lasat urme adanci in randul concurentilor. Aflati cum au raspuns acestia noului algoritm de nominalizare, dar si care au fost consecintele subiectelor dezbatute in cadrul Galei saptamanale, astazi, de la ora 11:10 si 14:00. Gina si Alin sunt in cursa de eliminare. Ambii isi doresc sa ramana in continuare in competitie. Alin se astepta ca Gina sa se tina de promisiunea facuta sambata si sa-si ceara eliminarea, dar ea s-a razgandit si nu a mai facut asta. Alin a aflat de la cei de acasa, ca majoritatea sustinatorilor din cupluri nu il voteaza pe el, ca banii acumulati de el, sa se imparta la cupluri dupa plecarea acestuia. Ieri, concurentii au fost la ultima intalnire cu sustinatorii, care au venit in numar foarte mare.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 august 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Constantina si Raymond s-au impacat. Acestia au ramas surprinsi sa afle ca sunt din nou pe primele locuri. Ei au dorit sa le faca o surpriza sustinatorilor care i-au votat si le-au recitat o poezie scrisa chiar de ei. Atat familia lui Raymond, cat si cea a Constantinei au spus ca sunt de acord cu relatia lor si cu orice decizie vor lua. Oana si Laur nu au putut decide pe cine sa invite la Marea Finala si pe cine sa lase pe dinafara. Andrei si Cristina nu i-au mai votat pe cei care isi doreau sa fie nasii lor, in Marea Finala. Cei doi concurenti au luat aceasta decizie pentru a nu-si supara familiile. Andrei si Cristina au avut parte de mai multe reprosuri in ultima perioada.

Multi telespectatori sunt de parere ca Raymond si Constantina au avut o strategie de atragere a voturilor de partea lor. Timp de doua saptamani Raymond si Constantina au trait intr-o relatie complicata. El dorea o impacare, dar ea il fierbea la foc mic. Constantina nu a inteles dependenta lui Raymond fata de parintii lui. Laur este de parere ca imaginea proasta creata in afara competitiei, i-a facut-o chiar Oana. Laur: „Oana mi-a creat o imagine foarte urata, toata lumea ma acuza ca sunt violent si ma compara cu Viorel!” Oana sustine ca se simte umilita de Laur. Cuplul Oana-Laur se afla in pericol de destramare. Reprosurile dintre ei au capatat proportii. Oana si-ar dori ca parintii ei sa intervina pentru a le afla parerea, dar din pacate staff-ul nu permite acest lucru inainte cu 2 saptamani de Marea Finala.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *