Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 decembrie 2013

In emisiunea de azi, miercuri 18 decembrie 2013, de la ora 12:00, aflam ce probleme au mai aparut in cuplul Andrei – Cristina? Ce discutii au purtat cei doi legate de relatia lor? Cum au decurs pregatirile pentru sarbatorirea aniversarii cuplului Raymond – Constantina? De la ora 14:00 aflati ce cred actualii concurenti despre posibila intrare a unor noi competitori? Relatiile dintre bunica si iubita nepotului ei, Marianita, s-au racit. Cum a reactionat Andrei in fata criticilor vestimentare ale Cristinei?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 decembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro.
Discuții aprinse între Virginia și Maria. Ce au de împărțit cele două femei! În casa ”Mireasă pentru fiul meu” conflictele nu par să se oprească vreodată. Acum, Virginia este deranjată de afirmațiile pe care le face Maria. Aceasta a fost nemulțumită de faptul că fiul Virginiei, George, a afirmat că este interesată doar de Marele Premiu. La rândul ei, Virginia a spus că toate incidentele dintre ea și Maria au loc pentru că femeia își dorește cu orice preț să facă materiale.

Daniela a reclamat că cineva a pus zahăr într-o cutie cu sare. Discuțiile pe tema curățeniei continuă. În timp ce deretica prin bucătărie, Daniela a descoperit că într-o cutie în care se afla sare, cineva pusese zahăr.
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *