Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 februarie 2014

Doi dintre concurenti au „incins” atmosfera in studioul radio din Casa „Mireasa pentru fiul meu” in calitate de DJ. Descoperiti cine au fost cei doi protagonisti si cum s-au descurcat acestia ca si DJ, dar si ce noi conflicte au mai aparut intr-unul dintre cupluri si care a fost cauza acestora, astazi, de la ora 12:00! In timp ce unii isi aniverseaza iubirea, intre altii ies scantei! Descoperiti ce reprosuri a avut sa isi faca unul dintre cupluri, dar si ce a aprins flacara scandalului intre doi dintre concurenti, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 februarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Laurentiu si Marianita au avut o noua discutie, dupa ce, in timp ce se jucau, fata a fost deranjata de glumele iubitului ei. Dupa ce i-a zis „saracie”, Marianita s-a suparat si i-a cerut lui Laurentiu sa plece, spre indignarea acestuia. Totul a culminat cu reprosuri acide la adresa baiatului, concurenta spunandu-i: „Nu ?tii sa te porti cu o femeie. Nu inteleg cum ai avut 45 de femei. Cred ca ele erau barbatii in relatie, iar tu, femeia!”

Dupa ce Laurentiu a facut cateva glume „nesarate”, Marianita a fost foarte deranjata si a decis sa ramana singura la buget. In urma discutiilor acide pe care le-a avut cu iubitul ei, concurenta a luat hotararea sa nu mai imparta produsele cu Maria si cu fiul ei. Ea a fost indignata de faptul ca un barbat care spune ca a avut 45 de iubite, nu stie sa se comporte cu o femeie. La scurt timp dupa ce a decis sa se indeparteze de Mariana, din cauza conflictelor dintre iubitii lor, Constantina a purtat o mica discutie cu Marianita. Cele doua fete au discutat despre subiectul Grigore – Mariana si ambele considera ca ei sunt vinovati de tensiunile din prezent. De asemenea, Constantina este de parere ca Mariana iti sustine partenerul in tot ceea ce face, nu pentru ca este de acord cu el, ci din dragoste, din prea multa dragoste.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *