Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 ianuarie

Urmarind Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, de la ora 12:00, aflati ce presupuneri au facut concurentii legate de nominalizari si eliminari, ce impresii au schimbat Maria si celalalte mame despre Stefania si Florin, de ce s-a suparat Florin pe Stefania, dar si ce nemultumiri a avut Stefania la adresa Cristinei.De la ora 14:00, aflati ce critici a primit Florentina din partea unor concurenti, ce au discutat Lorena si Florentina despre nominalizarile facute la Gala, ce neintelegeri a avut Stefania cu Florin si Cristina, dar si ce impresii se schimba in taberele formate!


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18.01.2013, ora 12:00:Au avut loc dezbateri legate de reactiile concurentilor atunci cand au aflat ca telespectatorii au ales ca Stefana sa fie Mama Saptamanii. Andreea a fost de parere ca sustinatorii ei si ai lui Alin l-au votat pe Dragos la Gala Saptamanii trecute.

Mamele si fetele au facut si ele diverse presupuneri referitoare la nominalizari si eliminari. Dragos este de parere ca se va afla permanent pe lista de nominalizari a Florentinei.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18.01.2013, ora 14:00:Stefania: „Nu suport ca Florin sa isi puna ambitia cu mine.” Aceasta mai este suparata deoarece Cristina nu a chemat-o la intocmirea listei de cumparaturi.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *