Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 iulie 2014

Incepand cu ora 12:00 aflam ce eveniment a provocat o noua runda de dispute intre Oana si partenerul ei? Din ce motive a fost aceasta deranjata si ce discutii au mai avut cei doi indragostiti? De la ora 14:00 vom afla ce s-a intamplat intre Andrei si partenera lui? Care este cauza tensiunilor dintre cei doi indragostiti?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 iulie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Oana si Laur au avut parte de noi reprosuri si certuri de la mancare. In urma reprosurilor Oanei, Laur a cerut sa fie luat in Casa Baietilor. Oana a fost deranjata ca Laur a mancat pepene rosu in pat si i-a mardarit lenjeria. Baietii au jucat carti pe bani, miza fiind bugetul de cumparaturi. Cei castigatori au fost Alin si Laur, iar pierzatorii au fost Andrei si Raymond. Iubitele lor nu au fost de acord cu faptul ca baietii au jucat pe banii de la buget.

Cristina a fost suparata deoarece Andrei nu ii acorda prea multa atentie. Raymond a fost curios sa afle pe ce meleaguri a copilarit iubita lui, Constantina. Constantina l-a criticat pe Raymond pentru comportamentul lui din ultima perioada. Raymond catre Constantina: “Orice ar face partenerul tau trebuie sa fii alaturi de el pana in panzele albe!” Oana si Laur au avut din nou dispute in relatia lor. Cei doi au discutat serios despre neintelegerile din cuplul lor.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *