Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 iunie 2014

Conflictele dintre concurentii rivali au adus tensiunile din casa la cote alarmante, insa nici situatia cuplurilor nu este una fericita. Descoperiti mai multe de la ora 12:00. Furtuna conflictelor s-a abatut aspura Casei, dar nici cuplurile nu se simt bine. Aflati cine cu cine se cearta, cine cu cine se impaca si unde armonia dintre iubiti este puternica de la ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 iunie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Raymond si Constantina intampina din nou probleme de comunicare in cuplu. In timp ce Constantina vrea afectiunea, Raymond simte nevoia de odihna. Duminica, cei doi au implinit 8 luni de relatie, dar cu toate acestea problemele nu au incetat intre ei. Desi Raymond a dorit sa o surprinda pe iubita lui cu o surpriza, a primit de la ea doar reprosuri. Saptamana a inceput cu numeroase conflicte intre concurenti si a continuat astazi cu cearta pe lista de cumparaturi.

Noua revolta in Casa Mireasa pentru fiul meu: lista de cumparaturi. Luni, Oana, Laur si Alin au mers la cumparaturi. Toti concurentii s-au intors impotriva Oanei, care au acuzat-o de frauda la cumparaturi. Concurentii au spus ca Oana a cumparat produse in plus fata de cele trecute pe lista, ceea ce a determinat depasirea bugetului. Constantina a fost cea mai nemultumita in privinta cumparaturilor facute de Oana. Doamna psiholog Ioana Tanase a venit in vizita la concurenti. Aceasta i-a sfatuit cum sa isi consolideze relatia de cuplu. Doamna psiholog a luat cuplurile pe rand si a stat de vorba cu ele. Ea i-a sfatuit pe concurenti sa nu se contranga reciproc si ca intr-o relatie nu este bine sa aduca aminte de relatiile trecute. Discutiile au continuat pe tema conflictului dintre Laur si Andrei-Raymond.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *