Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 martie 2014

In timp ce unii viseaza la o nunta ca in povesti, altii sunt pe punctul de a se desparti! Descoperiti ce au avut sa isi reproseze Oana si Viorel si din ce motive, dar si la ce fel de nunta viseaza Cristina, astazi, de la ora 12:00! De curand, Raymond si Constantina au fost DJ la radioul din Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Ce au avut acestia de spus si cu cine au discutat, dar si ce nemultumiri au baietii in privinta unuia dintre concurenti, descoperiti astazi, de la ora 14:00!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 martie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Dupa iesirea in club a fetelor si a mamelor, Maria pare sa nu mai ajunga la niciun consens cu nimeni din casa. Se cearta cu Marianita, cu Iuliana si cu nepotul ei, iar ceilalti concurenti sunt contrariati de atitudinea ei. Singurul care a incercat sa-i explice comportamentul a fost Laurentiu, care i-a marturisit Iulianei ca bunica lui este suparata pentru ca Marianita ar fi afirmat ca este o bunica rea. A marturisit ca a venit in competitie pentru a incerca sa linisteasca „apele” dintre concurenti, insa acum Aurelian se implica in anumite conflicte. Intr-o discutie pe care a purtat-o cu Aurica, acesta a afirmat ca ea si Viorel sunt victime colaterale ale conflictelor in care Oana este implicata!

Au anuntat entuziasmati ca au luat decizia de forma un cuplu, insa lucrurile nu merg prea bine intre ei. Oana si Viorel au avut mai multe discutii din cauza conflictelor in care se implica fata si, ba mai mult, a avertizat-o ca in cazul in care se va mai certa cu alti concurenti se vor desparti, pentru ca detesta sa fie implicat in scandaluri. Constantina sustine ca, daca parerile concurentilor despre Oana erau spuse cand trebuia, aceasta nu devenea Mireasa Saptamanii! Iar Viorel sustine ca Oana a dat jos pozele cu el de pe perete!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *