Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 martie

Urmariti Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00 aflati care este adevarul in privinta afirmatiilor facute de Steliana: inca il mai iubeste pe fostul ei iubit sau este indragostita de Dragos? Care au fost reactiile lui Dragos, dar si ale celorlalti concurenti in urma afirmatiilor facute de Steliana la Gala Saptamanii?Astazi, de la ora 14:00, aflati ce impresii au schimbat baietii despre dezvaluirile Stelianei, ce a discutat George cu Lorena despre fosta lui iubita, care au fost reactiile concurentilor in urma interventiei lui Maricel de la Gala, dar si ce farse isi mai fac mamele, fetele si baietii!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 martie 2013, ora 12:00 si 14:00:Steliana a explicat sentimentele pe care le are fata de fostul sau prieten din afara competitiei si regreta ca a fost perceputa gresit, cum ca ea l-ar place pe Dragos. Totodata ea a adaugat ca a inceput sa il cunoasca mai bine pe Razvan si si-a dat seama ca nu e ceea ce isi doreste.

Cu o seara inainte de Finala Saptamanii, baietii se intrebau care ar fi baiatul de care Steliana este indragostita. Toti erau convinsi ca despre Dragos este vorba.

Nu doar baietii si si mamele au facut presupuneri in legatura cu mesajele de dragoste compuse de Steliana in toiul noptii. Atunci cand Steliana a negat ca il place pe Dragos si a sustinut ca se gandeste doar la fostul sau iubit din afara casei, concurentii nu au crezut-o. Fetele au primit reprosuri din partea mamelor si a baietilor ca aloca prea mult timp programului de somn. Dragos a afirmat si in emisiunea de astazi de la ora 14:00 ca nu isi doreste sa se mai impace cu Cornelia pentru ca nu mai are incredere in ea.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *