Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, luni 18 noiembrie 2013, de la ora 12:00, aflam cum s-au acomodat concurentii in noua Casa in care abia au pasit? Cum au perceput Diana si Cristina eliminarea Claudiei din competitie? Ce au avut de spus cei trei concurenti care au parasit competitia? Ce sfaturi au pentru cei care au ramas in casa?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 noiembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Sorin, plângând, către Claudia: ”Să mă aștepți că vin. Te iubesc!” Elimiarea Claudiei din competiția ”Mireasă pentru fiul meu” a stârnit tristețe imensă în rândul unor concurente. Printre cei afectați, s-a numărat și Sorin. Concurentul s-a arătat devastat de plecarea acesteia din Casă și în ultimele momente, plângând, i-a mărturisit fetei că își dorește să fie împreună ”afară”, pentru că o iubește enorm. Ba mai mult a spus că vrea să plece din concurs cât de repede va putea, ajutat de fete. ”Doar tu contezi. Te vreau așa cum ești. Nu vreau să te schimbi.”, i-a spus acesta Claudiei înainte de a ieși din Casă.

Claudia: ”Eu și Sorin vom fi împreună afară!” După eliminarea din competiție, Claudia a afirmat că îl iubește pe Sorin și regretă că nu a arătat acest lucru la momentul potrivit. Deși au avut o relație tumultuoasă, aceasta susține că își dorește să formeze un cuplu cu Sorin în afara concursului. Ba mai mult, ea a mărturisit că îl va aștepta până va ieși din Casă.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *