Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 octombrie 2013

De la ora 12:00, vom afla care este motivul pentru care Oana este criticata de mai multe fete, cu cine va forma Andrei un cuplu? Denisa sau Vanessa? De la cine a primit flori Corina?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 octombrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro.
Iata un mic rezumat:
Denisa a primit sfaturi despre fete de la Ica, matusa ei. Ica este de parere ca multe fete nu sunt ceea ce par a fi si o indeamna pe nepoata sa aiba mai multa grija cu ele.

In plus, matusa o sfatuieste pe Denisa sa nu mai intre in polemici cu mamele. Pe langa asta, Ica i-a sugerat si cativa baieti care i se par potriviti pentru concurenta.
Vanessa i-a trimis o scrisoare lui Andrei! Fata i-a scris ca inca simte ceva pentru el si l-a atentionat ca inteles gresit atunci cand ea i-a sugerat sa formeze un cuplu cu Denisa. Vanessa nu vrea sa il faca pe Andrei sa sufere si crede ca i-ar lua sansa de a cunoaste o fata cu care s-ar potrivi, daca ar ramane in competitie.

Concurentul, in schimb, se teme ca daca ar afirma ca vrea sa iasa din competitie si sa o cunoasca mai bine pe Vanessa, e posibil sa nu se inteleaga sau sa nu mearga relatia. In plus, Andrei nu ar vrea sa regrete vreodata ca nu a format un cuplu cu o fata din cuncurs, daca se retrage.
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *