Fan Mireasa
Despre noi
Pub!
Voteaza

Ce fata va place mai mult din sezonul 4?

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Votati baiatul si mama favorita!

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Votati cuplul preferat

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Ce va doriti pentru Nicolae & Maria?

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Ce va doriti pentru Lavinia?

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 septembrie 2012, de la ora 14:00

Urmariti emisiunea MPFM astazi, de la 14:00, ce discutii in particular au purtat mamele cu fiii lor de curand.
Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu, sezonul 2, din 18.09.2012, ora 14:00: Maricel i-a trimis un bilet Lorenei, dar a facut greseli gramaticale, fetele criticand modul in care Maricel a scris anumite cuvinte.
Madalina a criticat modul in care Maricel se exprima in scris. Doamna Elena si Razvan au avut un schimb de impresii. Razvan i-a spus ca o place pe Stefania.
Stefania a citit o scrisoare primita de la Florin.
Florin a sustinut ca baietii l-au influentat sa nu o mai aleaga pe Stefania si a spus ca regreta ca nu a ales-o pentru o a doua intalnire.
Florin: “O plac pe Stefania, dar Lorena este cea mai frumoasa.”


Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de astazi?


20 Comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 septembrie 2012, de la ora 14:00”. Adauga si tu un comentariu

  • Miriam:

    MAY_________-Sa sti ca eu va dadeam din nucile mele ca si voi toata vara m-ati servit cu fructe.Imi place tot Corina si cred ca nu imi voi schimba parerea.Da!ZORRO ,ai dreptate tu ca toata dantura pinkulesei este mobila,poate nu a mai avut bani sa o completeze,la cules de “bostani”nu se castiga ca la “dame de companie”. Acum chiar era necesar sa poarte ochelarii ca avea ochii rosii de la nesomn si fum;va urma…..

  • Miriam:

    Waw!e clar ca si azi le scoate in fata”clanul pisicilor”dar prea de dimineata la atata una impotriva celeilalte,nu e corect,trei fara scoala si mult tupeu impotriva unei care tocmai a iesit dintr-un scandal. LORI-”ASTA E LIPSA DE IMATURITATE” the best,esti tare !La moda in acest sezon este pupincurismul….voi vedeti cum se inteapa fetele astea ,razand,ca si cand si-ar spune una alteia//nu am nimic cu tine fataaa,dar au spus sa ne balacarim,ca fraierii trebuie sa bage mesagele sa avem noi ce papa aici

Lasa un comentariu