Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 august 2014

Discutii aprinse anima cuplul Andrei – Cristina! Ce s-a intamplat intre cei doi? Descoperiti ce probleme afecteaza linistea cuplurilor in apropierea Marii Finale astazi, de la ora 11:10 si 14:00. Oana este nemultumita, deoarece Laur nu intervine in favoarea ei atunci cand este criticata. Desi au fost rivale, Oana si Constantina au revenit la ganduri mai pasnice. Constantina a sfatuit-o pe Oana cum sa se comporte in cuplu. Oana l-a acuzat pe Laur ca a facut o gluma nesarata, dar el a spus ca ea exagereaza. Laur: „Oana face glume proaste, care ii scad cota, dar mie imi interzice sa fac glume!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 august 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Laur: „Oana da raspunsuri care o avantajeaza doar pe ea, niciodata pe noi!” Oana catre Laur: „De ce dai in Oana pentru care ai intrat?” Oana catre telespectatori: „Mai suportati-ne zece zile, pentru ca dupa aceea vom merge fiecare la casa lui!”

Oana: „Laur, imi cer scuze ca m-ai facut de ras!” Laur: „Nu te-am facut eu, te-ai facut singura!” Oana sustine ca Laur profita de orice ocazie pentru a o critica, Laur afirma ca Oana cauta sa se afle mereu in prim plan. Grigore a inceput iar cu glumele proaste, aducand-o din nou la disperare pe Mariana. Grigore a fost deranjat de faptul ca Andrei l-a luat exemplu negativ in relatia lui cu Cristina. Atat el, cat si Mariana nu au inteles de ce a trebuit sa fie implicati chiar ei in cearta cuplul Andrei-Cristina. Oana i-a dat lui Laur inelul de logodna inapoi si s-au despartit.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *