Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 august 2014

Discutii aprinse anima cuplul Andrei – Cristina! Ce s-a intamplat intre cei doi? Descoperiti ce probleme afecteaza linistea cuplurilor in apropierea Marii Finale astazi, de la ora 11:10 si 14:00. Oana este nemultumita, deoarece Laur nu intervine in favoarea ei atunci cand este criticata. Desi au fost rivale, Oana si Constantina au revenit la ganduri mai pasnice. Constantina a sfatuit-o pe Oana cum sa se comporte in cuplu. Oana l-a acuzat pe Laur ca a facut o gluma nesarata, dar el a spus ca ea exagereaza. Laur: „Oana face glume proaste, care ii scad cota, dar mie imi interzice sa fac glume!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 august 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Laur: „Oana da raspunsuri care o avantajeaza doar pe ea, niciodata pe noi!” Oana catre Laur: „De ce dai in Oana pentru care ai intrat?” Oana catre telespectatori: „Mai suportati-ne zece zile, pentru ca dupa aceea vom merge fiecare la casa lui!”

Oana: „Laur, imi cer scuze ca m-ai facut de ras!” Laur: „Nu te-am facut eu, te-ai facut singura!” Oana sustine ca Laur profita de orice ocazie pentru a o critica, Laur afirma ca Oana cauta sa se afle mereu in prim plan. Grigore a inceput iar cu glumele proaste, aducand-o din nou la disperare pe Mariana. Grigore a fost deranjat de faptul ca Andrei l-a luat exemplu negativ in relatia lui cu Cristina. Atat el, cat si Mariana nu au inteles de ce a trebuit sa fie implicati chiar ei in cearta cuplul Andrei-Cristina. Oana i-a dat lui Laur inelul de logodna inapoi si s-au despartit.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

49 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 august 2014

 1. irina

  Atit , am vazut niste glume proaste intre ei,,daca ajungeau la regula 25 ,erau eliminati,,,,,,au ajuns numai la 23-24,,,cum au ajuns si ceilalti,,

  Reply
 2. Zorro

  IOANA,buna ziua.Inca astept morala d.MIRELA pt. degetul aratat logodnicei de catre RAYMOND. Ce circ i-a facut OANEI !!! De ce ?? pt.ca e fata??? Dar gestul are aceeasi semnificatie !!! Doamne ce anomalii si ce discriminari pot sa vad in ac.emisiune !! Aseara dupa film vazui un alt tablou.OANA si LAUR dupa film, stateau la masa, la locul lor, il stii si discutau linistit despre vestiment.de a doua zi, cand el si-a pus capul pe masa si a inceput sa planga. OANA ca sa il poata lua in brate sa-l oblojeasca, a intrat sub masa si s-a ridicat odata cu capul lui pe umarul ei.Si in momentul acela m-am intrebat ce minte diabolica a initiat aceasta emisiune satanica, unde sunt atatati,incitati unii impotriva celorlalti si li se creeaza un climat de ura si dispret, cu scenarii fara scrupule si sustinatori la fel ( Evap etc.)_ doar ca sa faca rating si bani. Multumesc pt.melodii IOANA.Sarut mana.

  Reply
  1. Zorro

   Am auzit-o pe d.MIRELA intrebandu-l pe LAUR:””adica tu ai venit sa o faci doamna pe OANA ???”” sa intrebi asa ceva pe un golan smecher care numai barbat nu este si sa-l atati (stim cat o antipatizeaza pe OANA pt.ca este mai inteligenta decat ea) inseamna ca se coboara incet la gradul de tzatza.Imi pare rau de d.MIRELA s-a degradat odata cu emisiunea pt.niste bani murdari…….

   Reply
  2. Flori S.

   Da Zorro,ai dreptate cu intrebarea din finalul postarii tale dar de acelasi climat ”slinos” au parte toate cuplurile.Ce bine era daca noi toti de afara, realizam cat de greu este pentru ei sa intretina frumos o relatie,cat de greu le este sa treaca peste suparari,atunci cand ele le sunt aduse mereu in minte nelasandu-i sa-si vindece ranile,pentru ca nu-I asa,asta aduce rayting.Dar noi, nu am facut altceva decat sa punem sare pe rana,jignindu-i,uneori umilindu-i,fara sa ne pese ca poate si noi contribuim intr-un fel,prin comentariile noastre la scenariul acestei emisiuni, care numai matrimoniala nu este.

   Reply
   1. IULIANA EFTINCA

    Ai mare dreptate Flori. Dupa ce ca stresul este la cote maxime in casa , sunt intrebati de o mie de ori despre acelasi subiect.

    Reply
 3. Bramburici

  Doamne fereste ! Da’ unde naiba isi tine oana ascunsa inteligenta ? Ma doare capul ! :))))))

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *