Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 decembrie 2013

In emisiunea de azi, 19 decembrie 2013, de la ora 12:00, aflam cum si-au rezolvat Andrei si Cristina problemele de cuplu? Robert si Denisa au transmis mesaje codificate! Care a fost continutul acestora? Care este parerea lui Andrei despre cei doi?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 decembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro.
Laurențiu, deranjat de faptul că Marianita a fost de partea Virginiei. După scandalul izbucnit între Maria și mama lui George, Laurenţiu a criticat-o pe Marianita pentru că i-a dat dreptate Virginiei! De asemenea, acesta i-a reproșat partenerei sale faptul că nu a rămas imparțială, știind că pe bunica sa o deranjează tot felul de lucruri mărunte.

Marianita: „Bunica nu mai vorbeşte cu mine de duminică!” După ce Laurențiu i-a reproșat iubitei sale că, în conflictul pe care Maria l-a avut cu Virginia, i-a dat dreptate celei din urmă, fata a încercat să-și explice gestul. Aceasta a mărturisit că bunica nu mai vorbește cu ea de duminică, pentru că le-a favorizat pe fete în discuția pe tema curățeniei. De asemenea, a spus că a fost de partea Virginiei, fiind convinsă că Maria nu va renunța opinia ei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *