Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 februarie 2014

Ori la bal ori la…scandal! Desoperiti ce controverse a starnit apropierea dintre un baiat dintr-un cuplu si una dintre fete, dar si cine se teme de intrarea unor „ispite” in competitie, astazi, de la ora 12:00! Concurentii vor avea parte de o vizita-surpriza! Descoperiti cine va trece pragul Casei „Mireasa pentru fiul meu” si ce va avea de spus, dar si ce alte conflicte s-au iscat intre concurenti, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 februarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. La ceas de seara, baietii dau startul unor petrecerii inedite sau… unor discutii inedite. Subiectul ales? Aspectul fizic. De aceasta data, Andrei, Traian si Laurentiu au vorbit despre ce cred ei ca aduce succes in dragoste. In timp ce unii sustin ca aspectul fizic conteaza cel mai mult, altii sunt de parere ca cel mai important este modul in care gandeste fata respectiva, modul in care se poarta sau inteligenta.

Daniela si-a sarbatorit ziua de nastere in aceasta saptamana, iar cu acest prilej concurentii au organizat o mica petrecere. Pe langa muzica si voie buna, seara a fost „condimentata cu mici incidente. In timp ce dansau cu spor, Gina a fost nostalgica si a izbucnit in plans. Totusi, seara s-a terminat intr-un mod cu totul si cu totul surprinzator. Desi era ziua Danielei si a primit cateva cadouri, Alin, fiul ei, a fost cel uimit. A primit un cadou impresionant si anume, fotografia din partea unei admiratoare.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *