Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 iunie 2014

Glumele facute de Viorel despre catelusul Laurei au deranjat-o pe aceasta. Ce mesaj citit de Cristina a dus la anumite comentarii din partea celorlalti? Ce motive a facut-o pe Laura sa fie deranjata pe Viorel? Ce glume a facut acesta referitor la catelul iubitei lui? Aflati mai multe incepand cu ora 12:00. De la ora 14:00 aflati cu cine s-a luptat Grigore pe viata si pe moarte? Cum a decurs discutia cu telespectatorii de la ora de DJ de duminica?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 iunie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Laura a fost deranjata de faptul ca Viorel a facut glume pe seama catelusului ei de plus. Viorel are anumite nemultumiri legate de atitudinea mamei lui. Doamna Aurica a gasit un confident in Alin. La Finala Saptamanii trecute, Oana si doamna Aurica s-au confruntat. Andrei este convins ca el este partenerul ideal pentru Cristina. Emisiunea s-a incheiat cu retrospectiva zilei de duminica in Casa Mireasa pentru fiul meu.

Grigore a fost intepat de o albina. Andrei se simte complexat de statura iubitei lui, Cristina. Duminica, Laura si Viorel a fost timp de o ora, Dj de radio, pe canalul transmis din Casa Mireasa pentru fiul meu pe Antena Play. Ziua de marti i-a ocolit de ghinioane pe concurenti, ba mai mult decat atat spre seara au primit meci in Casa Mireasa pentru fiul meu, la care nu au participati cu totii. Oana si Laur au fost acuzati din nou ca au depasit cu buna stiinta bugetul de cumparaturi. Oana a fost acuzata ca a avut un pix ascuns in cabina ei de toaleta. Oana: “Sunt pixuri ascunse in toata Casa!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *