Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 martie

Urmariti Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00 sa aflati ce conflict a avut loc intre Andreea si Cornelia! Oare legatura de amicitie dintre ele incepe sa se clatine? Un gest necugetat al Andreei l-a suparat foarte mult pe Alin! Ce s-a intamplat? Disputa apriga intre Florin si Razvan! Cat de departe a ajuns disputa dintre cei doi baieti? Vanessa, exasperata de acuzatiile Iulianei! La ce masuri a recurs ea? Ce se intampla intre Vanessa si Razvan? Vor forma un cuplu?Astazi, de la ora 14:00, aflati ce neintelegeri au fost intre Vanessa si Iuliana, ce se intampla intre Razvan si Vanessa, cum a mai evoluat relatia dintre Cornelia si Dragos, ce divergente au aparut intre fete legate de cumparaturi, dar si cum s-au distrat concurentii la ultima activitate!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 martie 2013, ora 12:00 si 14:00:S-au aratat anumite neintelegeri existente in cuplul format de Andreea si Alin. El a considerat ca ea a ascuns adevarul deoarece, ea i-ar fi marturisit ca ii lipsesc niste tigari. In schimb ea considera ca problemele aparute intre ei sunt din cauza comunicarii si daca el nu este multumit de ea nu il obliga nimeni sa stea fie cu ea.

Andreea: „Nu voi mai face glume de acum pentru ca nu sunt inteleasa. Voi incerca sa pastrez distanta.” Iuliana considera ca Razvan nu are sentimente ascunse fata de ea, dupa ce Florin a fost deranjat de apropierile dintre ei.

Florin: „Razvan isi doreste sa formeze un cuplu deoarece este constient ca, in afara competitiei, nu se uita nimeni la el. El nu isi va gasi usor o partenera din cauza comportamentului pe care il are.” In emisiunea de dupa-amiaza discutiile au continuat. Bunica a afirmat ca de la bun inceput Iuliana a scos in evidenta defectele pe care nepotul ei le are. Doamne Elena considera ca fiul ei a avut un comportament aberant fata de Vanessa.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *