Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, marti 19 noiembrie 2013, de la ora 12:00, aflam cum ce a deranjat-o pe Diana la Robert? Care este in prezent relatia dintre cei doi? Care sunt nemultumirile Andreei? La ce discutii s-au ajuns? Astazi nu va fi gala la ora 20:30, datorita meciul de fotbal dintre Romania si Grecia. Liliana, fosta concurenta in sezonul 2 a venit in platou pentru a lansa un volum de poezii in care impartaseste experienta acumulata in competitie.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 noiembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Diana, către Robert: „Ești proprietatea mea! Nu vreau să vorbești cu alte fete!” Tachinările dintre Diana și Robert continuă. Aceasta este deranjată de prieteniile pe care le-a legat concurentul cu unele fete din Casă. În plus, a afirmat că Robert este proprietatea ei, impunându-i ca atunci când vine în vizită în Casa Fetelor să nu vorbească cu nicio fată, deoarece nu suportă să-l vadă în preajma lor. La rândul lui, Robert i-a spus fetei că își dorește să fie înțelegătoare.

Diana: ”Comportamentul meu l-a îndepărtat pe Robert!” Diana afirmă Robert este influențat de scrisorile pe care le primește de la susținători. Ba mai mult, susține că cei doi s-au îndepărtat din cauza atitudinei ei, pentru că în ultima perioadă ”are toane” și îi este foarte dor de familia sa.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *