Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 aprilie 2013

Urmarind emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, 2 aprilie 2013, incepand cu ora 12:00, aflati care au fost criticile Florentinei la adresa lui Andrei, cine este fata pe care o place acesta? Ce surpriza i-a pregatit George Lorenei? In partea a doua a emisiunii de astazi veti afla Ce sfaturi a primit Florin din partea Mariei si a bunicii? Care sunt nemultumirile lui Dragos la adresa Corneliei?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 aprilie 2013, ora 12:00 si 14:00: Dragos a dorit sa afle ce intentii are Andrei in privinta Luizei, fata pe care acesta a cunoscut-o in club. Cei doi au mai avut discutii si despre fidelitatea care ar trebui sa existe intre doua persoane care se plac reciproc. Andrei a sustinut ca el nu poate fi amic cu o persoana pe care a iubit-o si inca o mai iubeste. Florentina a criticat atitudinea pe care a avut-o Andrei si a afirmat ca acesta a mintit in tot ceea ce a spus pana acum, iar acesta doreste sa ramana in casa doar pentru a obtine Marele Premiu si a venit pentru a se afirma nu pentru a se insura.

Ea a mai adaugat ca Andrei l-a copiat pe Florin: s-a pupat pe buze cu o fata pe care a intalnit-o pentru prima oara in club.

Andrei si-ar fi dorit sa aiba o partenera in casa, insa, cu exceptia Florentinei, nicio fata nu i-a atras atentia.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *