Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 aprilie 2014

In timp ce unii se distreaza, altii intra in conflicte! Descoperiti ce reprosuri si-au adus Andrei si Cristina si care a fost sursa divergentelor dintre ei, dar si cum s-au distrat concurentii in parc si ce surprize au avut unii dintre ei, astazi, de la ora 12:00! De curand, concurentii au primit vizita unui invitat-surpriza. Ce a discutat acesta cu concurentii, ce sfaturi le-a dat, dar si ce probleme de cuplu intampina Andrei si Cristina si cu cine au ales acestia sa le dezbata, descoperiti astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 aprilie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Cu putin timp inainte de a pleca din competitie, Georgiana a facut cateva afirmatii la adresa Oanei, ce ar putea sa-i distruga cu usurinta relatia cu Viorel. Fosta concurenta sustinea, la momentul acela, ca fata ar fi primit un biletel din partea lui Laur si s-a aratat indignata de atitudinea fetei si de faptul ca i-a ascuns iubitului ei acest mic detaliu. La randul ei, Oana a recunoscut totul, dar si-a explicat gestul prin faptul ca se temea sa spuna adevarul de teama ca i-ar putea afecta relatia cu Viorel.

Ziua de astazi a fost una tensionata pentru concuren?ii de la „Mireasa”, dar micutii de la „Junior Chef” au reusit sa destinda atmofera. Echipati de munca, inarmati cu voie buna si retete delicioase, acestia au pus stapanire pe bucataria concurentilor si si-au dovedit talentul la gatit. Fiecare au pregatit deserturi minunate, astfel ca fetele si baietii se vor delecta cu siguranta din preparatele lor. Luna aprilie nu a debutat prea bine pentru baietii din competitie, care au fost martorii unui scandal urias. Dupa ce Traian si Laur au incercat sa-i faca o farsa lui Andrei, acesta a reactionat foarte urat, starnind un incident incredibil.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *