Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 decembrie 2013

In emisiunea de azi, 2 decembrie 2013, de la ora 12:00, aflam cum s-au descurcat concurentii la cumparaturi? Cine le-a trezit pe mame in toiul noptii? Care a fost motivul pentru care Gina s-a simtit crticata de doamna Iuliana? Ce nemultumiri are bunica la adresa fetelor? De la ora 14:00 aflam ce a dorit sa afle Constantina despre fostele iubite ale lui Ray? Tot in partea a doua a emisiunii vom vedea si de ce gesturi a fost acuzata doamna Iuliana.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 decembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Momente tensionante între Andreea şi Maria! Fata, deranjată că mama a petrecut mult timp la duș. După ce mamele au fost deranjate de comportamentul fetelor, o nouă dispută a apărut între Andreea și Maria. Cele două s-au certat după ce Andreea a acuzat-o pe mama lui Laurențiu că ar fi stat prea mult timp în baie.

Laurenţiu, dornic să afle motivul divergenţelor dintre fete şi Maria. Maria a fost foarte afectată de conflictul pe care l-a avut cu fetele și l-a acuzat pe Laurențiu că nu a fost alături de ea. Pentru că fiul său a fost nemulțumit de implicarea acesteia în discuție, a dorit să afle chiar de la fete ce s-a întâmplat și care a fost motivul divergențelor. Ba mai mult, i-a spus mamei sale să stea departe de certuri.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *