Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 iulie 2012, de la ora 12:10

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 02.07.2012, de la ora 12:10:
Cum au reactionat anumiti concurenti dupa ce Marian si mama lui, Ioana, si-au exprimat dorinta de a intra in competitie? Cum au fost intampinati Marian si Ioana de catre ceilalti concurenti? Ce glume mai fac concurentii?


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


Ce parere aveti despre emisiunea din 02 iulie 2012, ora 12:10?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

8 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 iulie 2012, de la ora 12:10

 1. Flokas

  Mi-e,mila de DRgoselu si Alex se cite-a invidia pe fata lor,asta nu face decat sa ma bucure. Si sa ma simt satisfacut.Despre Andreea isi merita soarta nimic mai mult.Deapre intrarea aluia nu sunt de acord nu stie stafu cum sa o mai scoata,in fata pe falsa de Andreea.Sunt fericit pt Adi si Edina sunt un taur.Crapa invidia in Andreea isi roade unghile ca nu mai e votata isi da seama ca a gresit si nimeninu o,mai iarta.Se da bine pe langa Marioara dar de geaba,noi nu suntem prosti si naivi ,ca asti-a care a votat cu incultul de Dragosel.

  Reply
  1. gabriela

   Domnule Flokas,nu stiu cat de prosti si naivi sunt cei care i-au votat pe Dragoselu si Alexandra,dar cu singuranta nimeni nu te intrece.Esti la fel de incult ca si favoritii tai,Adi si Edina.

   Reply
 2. Nicicum

  Adrian a fost cel mai revoltat de posibila intrare in casa a lui Marian si tot el a fost primul care i-a urat bun venit..wauu, ce prefacut!!!

  Reply
 3. Elisa

  O EMISIUNE FOARTE FRUMOASA SI LINISTITA ASTAZI.FIECARE TELESPECTATOR IN PARTE ESTE LIBER SA VOTEZE SI SA APRECIEZE PE CINE VREA,NU CRED CA ESTE CAZUL SA FIM JIGNITI CEI CARE NU SUNTEM FANI ADRIAN.(pentru cei care jignesc).

  Reply
 4. ION

  SALUT TUTUROR ADRIAN E UN… CU LITERA MARE SI SA VAZUT CA NU A DORIT DIN TOATA INIMA SA INTRE CEI DOI MARIAN SI MAMA LUI IN COMPETITIE, CA SI CUM I-AR STA IN CALE DE AI LUA CASCAVALUL, „TARANOI” DE ADRIAN E CEL MAI FALS CONCURENT DIN ISTORIA ACESTEI COMPETITII DIN TOATE SEZOANELE, AM SPUS SI O REPET DACA VOR FORMA EI DOI CUPLU ADRIAN-EDINA, AFARA NU VA REZISTA 100%, ASTA TINETI MINTE LEILOR, NU VA CLATITI OCHII CU MINCIUNI! SA DEA DUMNEZEU SA CASTIGE UN CUPLU, FORMAT DE MAI DEMULT IN COMPETITIE, DECAT SA CASTIGE ADRIAN CU COPCHILA LUI EDINA… CUM S-A SI EXPRIMAT ADUCETI-VA AMINTE „EL” ADRIAN IN ACTUALA COMPETITIE… MULT SUCCES TUTUROR, (DRAGOS-ALEXANDRA, IONUT-MONICA SI TOTI ACEI CE SE AFLA CU EI) O SI SPUN DIRECT, MA ADRESZ STAFF-ULI NU-L MAI RIDICATI IN SLAVI PE ADRIAN SI-L PUNETI PE PRIMUL LOC, NU MERITA… SA PLECE ACASA LOCUL LUI NU-I IN CASA „MIREASA PENTRU FIUL MEU”… ELIMINATI-L DIN COMPETITIE SI PUTETI FI SIGURI CA VE-TI AVEA UN RATING MAI BUN AL ACESTUI CONCURS, ACESTEA FIIND SPUSE, VA ZIC LA REVEDERE!

  Reply
 5. Ion

  SALUT TUTUROR ADRIAN E UN… CU LITERA MARE SI SA VAZUT CA NU A DORIT DIN TOATA INIMA SA INTRE CEI DOI MARIAN SI MAMA LUI IN COMPETITIE, CA SI CUM I-AR STA IN CALE DE AI LUA CASCAVALUL, „TARANOI” DE ADRIAN E CEL MAI FALS CONCURENT DIN ISTORIA ACESTEI COMPETITII DIN TOATE SEZOANELE, AM SPUS SI O REPET DACA VOR FORMA EI DOI CUPLU ADRIAN-EDINA, AFARA NU VA REZISTA 100%, ASTA TINETI MINTE LEILOR, NU VA CLATITI OCHII CU MINCIUNI! SA DEA DUMNEZEU SA CASTIGE UN CUPLU, FORMAT DE MAI DEMULT IN COMPETITIE, DECAT SA CASTIGE ADRIAN CU COPCHILA LUI EDINA… CUM S-A SI EXPRIMAT ADUCETI-VA AMINTE „EL” ADRIAN IN ACTUALA COMPETITIE… MULT SUCCES TUTUROR, O SI SPUN DIRECT, MA ADRESZ STAFF-ULI NU-L MAI RIDICATI IN SLAVI PE ADRIAN SI-L PUNETI PE PRIMUL LOC, NU MERITA… SA PLECE ACASA LOCUL LUI NU-I IN CASA „MIREASA PENTRU FIUL MEU”…

  Reply
 6. mirela

  clar s-a vazut cum lui adrian si doamnei marioara nu au fost de acord sa intre in casa le e frica ca le vor lua banii.marian te sustin sa intri in casa chir cred ca te potrivesti cu andreea sunteti foarte frumosi impreuna esti un baiat cu bun simt ai demonstrat-o si in sezonul 3 succes va sustin si mai departe

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *