Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 iulie 2012, de la ora 14:00

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 02.07.2012, ora 14:00:
Cum au reactionat concurentii dupa aflarea clasamentelor? Ce au discutat concurentii despre voturile pe care le-au primit? Care au fost nemultumirile Alexandrei la adresa unor fete? Ce glume isi mai fac concurentii? Aflati raspunsurile de la ora 14:00! Tot astazi, vom vedea primele imagini din vacanta, dar vom intra si in legatura directa cu cei patru concurenti aflati pe iaht.
Andreea a spus ca va forma un cuplu cu Marian doar daca va simti sa faca acest pas.Baietii au declarat ca este mai multa liniste in Casa Baietilor de cand Adrian a plecat in vacanta.Monica spune ca telespectatorii isi vor schimba parerea despre Adrian cand vor ajunge sa-l cunoasca.D-na Marioara:”Adrian spune lucrurilor pe nume,iar acest lucru ii deranjeaza pe ceilalti.”
[youtube]0aewO6MYwXA[/youtube]


Impresii legate de discutiile pe care concurentii le-au purtat cu fanii, in parc. Monica: „Telespectatorii isi vor schimba parerea despre Adrian cand vor ajunge sa-l cunoasca”
[youtube]vwAQOEJsGzk[/youtube]
Alexandra s-a suparat pe Andrada in urma unor afirmatii legate de vacanta in Turcia.
[youtube]Wd1cxNQ-TRQ[/youtube]
Andreea afirma ca va face cuplu cu Marian doar daca va simti ceva pentru el. Andreea: „Voi face cuplu cu Marian doar daca voi simti sa fac acest pas”
[youtube]YorECzKdkPs[/youtube]
Imagini din vacanta de lux de care se bucura 4 concurenti
[youtube]6e20MicGPz0[/youtube]
Adrian, Edina, Andrada si Ionut sunt intr-o croaziera de lux, pe un iaht, in Turcia.
[youtube]APX3ym3EfIY[/youtube]
Andreea comenteaza o parte din mesajele trimise de telespectatori. Andreea: „Nu mai zambesc din cauza unor lucruri care mi se intampla in competitie”
[youtube]_pnQMtMRKnM[/youtube]
Ce parere aveti despre emisiunea din 02 iulie 2012, de la ora 14:00?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *